Thursday, December 2, 2010

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητέ κύριε Τριανταφυλλίδη

Κατ’ αρχήν θέλω να σας συγχαρώ για το τίμιο και πολιτισμένο προεκλογικό σας αγώνα. Ο λόγος σας στην πλατεία Δημαρχείου μας συγκλόνισε!
Το αποτέλεσμα των εκλογών σίγουρα δε σας δικαιώνει, αλλά, πιστέψτε με,  δε δικαιώνει  ούτε και την Καλαμαριά που κατ’ εμέ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να έχει δήμαρχο μια προσωπικότητα που μπροστά της υποκλίνεται όλη η Ελλάδα.
Παρ όλα αυτά πρέπει να σας ικανοποιεί  το γεγονός ότι το 37% των Καλαμαριωτών σας τίμησε με την ψήφο του ενώ κατεβήκατε στις εκλογές ανεξάρτητος χωρίς καμιά κομματική στήριξη και αυτό είναι προς τιμήν σας. Είστε πρωτοπόρος και τον δρόμο που χαράξετε σίγουρα στο μέλλον και άλλοι θα τον ακολουθήσουν.
Διάβασα προσεκτικά το πρόγραμμά σας και θέλω να σταθώ στο σημείο που αναφέρεστε  στον Απόλλωνα Καλαμαριάς τις τύχες του οποίου θα αναλάμβανε ο Δήμος εφόσον βέβαια εκλεγόταν η παράταξή σας.
Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να ξέρω αν οι «φίλαθλοι» του Απόλλωνα εκτίμησαν αυτήν την εξαγγελία σας. Ο Απόλλων περνάει την δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του και το μέλλον του κάθε άλλο παρά ευοίωνο μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν θα έπρεπε γι αυτόν και μόνο τουλάχιστον το λόγο οι Απολλωνιστές και οι «φίλοι των Απολλωνιστών» να σταθούν στο πλευρό σας; Είναι τραγικό για τους φιλάθλους εκείνους που δεν γνωρίζουν την ιστορία της ομάδος τους,
Δεν ξέρω ακόμα αν συνεχίσετε να ασχολείστε με τα του Δήμου. Σκεφτείτε όμως ότι νέα παιδιά της Καλαμαριάς, κορίτσια και αγόρια, σας πίστεψαν και έδωσαν στο πλευρό σας με πίστη και ενθουσιασμό τον προεκλογικό αγώνα… Κρατήστε αυτά τα παιδιά δίπλα σας, γαλουχήστε τα, απαλλαγείτε από τα ελάχιστα κομματικά βαρίδια που βάζουν το κόμμα τους πάνω από την παράταξή σας. Θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία στην Καλαμαριά που όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάτε.
Το τι θα πράξετε εσείς ασφαλώς θα το αποφασίσετε, αλλά θέλω να ξέρετε ότι η Καλαμαριά που σας πίκρανε σας έχει ανάγκη ιδιαίτερα τις πολύ άσχημες μέρες που έρχονται.

Σας εύχομαι να είστε υγιής και μαχητής και πάντα στις επάλξεις
Με εκτίμηση
Δήμήτριος Χατζηγιάννης

No comments: