Thursday, December 16, 2010

Εσωτερική υποτίμηση και οικογενειακός εξευτελισμός


 Πρώτο μέλημα του Παπανδρέου είναι η διεθνής εικόνα του αξιόπιστου συνδαιτυμόνα συνδιαμορφωτή και έχει κάνει πολλά, αλλά και θα κάνει τα πάντα ακόμα και σε βάρος της χώρας για να στήσει και να κρατήσει αυτή την εικόνα. Για χάρη αυτής της εικόνας σήμερα ως Ελλάδα προχωρούμε σε Εσωτερική υποτίμηση και..
 οικογενειακό εξευτελισμό. Με την διαδικασία του κατεπείγωντος μάλσιτα για να μπορεί στην διακυβερνητική να είναι αξιόπιστος ο ίδιος.

Όλα γίνονται για την εικόνα του. Μια εικόνα τσαλακώθηκε πολύ άγρια πέρσι καθώς με την καθυστέρηση στο να πάρει μέτρα και εισήγαγε την Παγκόσμια κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτό ονομάστηκε έλλειμμα αξιοπιστίας και αυτό πληρώνουμε ως λαός σήμερα.
Αν για τους έλληνες πολιτικούς η θέση του πρωθυπουργού σημαίνει καταξίωση για τον Γ. Παπανδρέου η χώρα και ο λαός μας είναι ένα σκαλί στην καριέρα του. Ο κ Παπανδρεόυ θεωρεί ότι είναι ένας παγκόσμιος πολιτικός και για αυτό τρέχει παντού και είναι ότι τύπος που πατά επί πτωμάτων, γενικευμένης απαξίωσης, υποτίμησης και εξευτελισμού κάθε τι Ελληνικού ακόμη και των οικογενειών μας.

Έτσι ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει από απεργίες και τέτοια. Του κάνουν καλό ενδεχόμενος γιατί προκαλούν διεθνή προσοχή στον αγώνα του. Ακούει τα μπράβο από τον Στρος Καν, τους Νομπελίστες και τους τροϊκανούς και λειτουργεί ως golden boy της διεθνούς πολιτική σκηνής. Πρώτος στόχος του η εικόνα. Ακόμη και εάν αυτή η εικόνα στην Ελλάδα προκαλεί γέλιο δεν νοιάζεται…

Η Εσωτερική υποτίμηση και ο οικογενειακός εξευτελισμός μας είναι μια ακόμη θυσία στο βωμό της οικογένειας Παπανδρέου. Είναι σαφές ότι δεν αξίζει.

http://papaioannou.wordpress.com/

No comments: