Tuesday, December 14, 2010

ΧΑΡΙΖΟΥΝ 24 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ - ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ;

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΔΥΑΦΥΓΗ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ,ΜΕΓΑΛΟΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΦΣΤΑΙΛ!!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ...
σχόλιο αναγνώστη
εδώ

Η είδηση:
Χαρίζουν στους φοροφυγάδες 24 δις ευρώ!
Σοκάρουν τα νέα μέτρα στα εργασιακά, αλλά σοκάρει και η φοροαπαλλαγή των... φοροφυγάδων στους οποίους χαρίστηκαν συνολικά 24 δις ευρώ, σύμφωνα με το νέο πολυνομοσχέδιο.


Τα νέα δεδομένα στην φορολογία, όπως αποφασίστηκε κατά το υπουργικό:

-Διαγράφονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 24 δις ευρώ.

Όσα δηλαδή θα γλυτώναμε από τις περικοπές μισθών και συντάξεων αποφασίστηκε ότι έπρεπε να χαριστούν στους «ξύπνιους» φοροφυγάδες, με την δικαιολογία ότι είναι «ανεπίδεκτα είσπραξης»!!!

-Αυξάνεται ο χαμηλός συντελεστής του ΦΠΑ από το 11% στο 13%. Η αύξηση φέρνει ανατιμήσεις σε τρόφιμα, λογαριασμούς ρεύματος, ύδρευσης κ.λ.π.

-Μείωση συντελεστή ΦΠΑ από 11% στο 6,5% σε φάρμακα και υπηρεσίες διαμονής σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

-Αύξηση στις τιμές των τσιγάρων (0,20 έως 0,30 ευρώ) από το νέο έτος.

-Αναστολή για δύο χρόνια της εφαρμογής του «πόθεν έσχες» για αγορά ή ανέγερση πρώτης κατοικίας μέχρι 120 τ.μ.

-Απαλλαγή από τον φόρο για δωρεές ή γονικές παροχές χρηματικών ποσών έως 200.000 ευρώ που διατίθενται για την ανέγερση βασικής κατοικίας

No comments: