Monday, December 13, 2010

Ακόμα ένα χτύπημα στη διαφθορά!!!

Pitsirikos
Μια είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση είναι πως αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η επιβολή στα τηλεοπτικά κανάλια του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ο φόρος επρόκειτο να επιβληθεί την 1η Ιουλίου, αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου και χτες αποφασίστηκε να εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου του 2013.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι μετατρέπονται με αλλεπάλληλα νομοσχέδια–και επίσημα πια- σε σκλάβους, οι μόνοι σύμμαχοι που έχει η διεφθαρμένη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι οι διεφθαρμένοι καναλάρχες και οι διεφθαρμένοι τηλεδημοσιογράφοι.
Η κυβέρνηση ξέρει πως η επιβίωσή της εξαρτάται από την επιβίωση των ΜΜΕ που την στηρίζουν (όλων δηλαδή). Και τους τα δίνει όλα. Βέβαια, και η επιβίωση των ΜΜΕ εξαρτάται από τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης. Κράτα με, να σε κρατώ.


ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΡΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ



No comments: