Thursday, December 23, 2010

“ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ”


Στον αέρα πέφτοντας ο ρουμάνος εργαζόμενος στην τηλεόραση φώναξε
"ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ!”ΤΟ ΔΝΤ ΓΕΝΝΑ ΑΧΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ…
«Σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε», γράφει το μπλουζάκι του τεχνικού της δημόσιας τηλεόρασης  που έπεσε από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Ρουμάνος πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
Ενας γερουσιαστής των φιλελεύθερων  δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει πριν πέσει από το μπαλκόνι: «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres, κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ο άνδρας φώναζε τη λέξη «ελευθερία».
Η πρόταση μομφής κατά του Ρουμάνου πρωθυπουργού Εμίλ Μποτς -η τέταρτη μέσα σε ένα χρόνο- απορρίφθηκε και η εύθραυστη κυβέρνηση συνασπισμού προχωρεί απτόητη τις οικονονμικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ώστε να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας, ύψους 29 δισεκατομμυρίων ευρώ, από το ΔΝΤ.
Αν περιμένει κανείς να ιδρώσει το αφτί των πουλημένων στις ΗΠΑ μιζαδόρων  καλύτερα να παραιτηθεί από τώρα από τη ζωή, σχολίαζαν οι συνάδελφοι του…
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Για όσους δεν ζορίζονται και δεν ζορίστηκαν στη ζήση τους μπορεί να ακούγεται μελόδραμα η κατάσταση και να χλευάζουν …διακριτικά. Ας είναι σίγουροι  ότι πολύ σύντομα θα κυριαρχεί παντού το κλίμα ΔΝΤ στα συναισθήματα ΟΛΩΝ, που συνοψίζεται ως  ΑΧΤΙ για τους προδότες.

No comments: