Monday, December 13, 2010

Μάλλον στο κεφάλι πρέπει να το φορέσει ο GAP το βραχιόλι και όχι στο χέρι....


Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι της Τανζανίας, να πιστεύει ότι αν φορέσει ένα αμερικάνικο λουράκι θα ισορροπήσει το ενεργειακό του πεδίο μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας και θα έχει καλύτερες επιδόσεις στη δύναμη, την ισορροπία και τα αντανακλαστικά;

Κι όμως είναι!!! Αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο ότι ο GAP φοράει την αμερικανιά για πάσα νόσο και πάσα μαλακία:

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι η αμερικανιά που φοράει στον καρπό «επιταχύνει τον χρόνο ανάρρωσης, μειώνει το στρες, καταπολεμά το τζετ λαγκ (μεγάλο πρόβλημα αυτό για τον GAP που ταξιδεύει συνεχώς), καθώς και την πρωινή ναυτία»(???)!!!

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι «το ολόγραμμα στον πυρήνα του βραχιολιού, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας τα οποία παρεμβαίνουν στα κύτταρα του σώματος ισορροπώντας την ενεργειακή ροή του»!!!

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι «η εισαγωγή των ειδικών συχνοτήτων στο ολόγραμμα γίνεται μέσα σε ένα μυστικό δωμάτιο στα γραφεία της εταιρείας που τα παραγει και όπου πρόσβαση έχουν αποκλειστικώς οι δυο ιδιοκτήτες» για να μην τους κλέψουν το μυστικό!!!!

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι τα χαϊμαλίκια αυτά «περιέχουν ολογράμματα που περιέχουν ειδικούς αλγορίθμους»!!!

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι όταν το λουράκι «τοποθετηθεί κοντά στο σώμα ανθρώπων και ζώων, κυρίως σε χέρια και πόδια, εναρμονίζεται με τις φυσικές βιοηλεκτρικές συχνότητες του οργανισμού, ρυθμίζοντάς τες όταν έχουν απορρυθμιστεί»!!!

Κι όμως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πιστεύει ότι η αυτή η παπαριά «επιφέρει αρμονία, συλλαμβάνοντας τα «καλά κύματα» που εκπέμπονται από τα αντικείμενα γύρω μας, όπως τα μέταλλα, τα οποία συντονίζει με εκείνα του οργανισμού μας και την ίδια στιγμή εξοβελίζει τα «κακά κύματα», τα οποία εκπέμπονται κυρίως από συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα»!!!

Πρόσφατα οι υπεύθυνοι της Επιτροπής Αθέμιτου Ανταγωνισμού των ΗΠΑ ζήτησαν από τους κατασκευαστές, ύστερα από πλήθος καταγγελιών καταναλωτών, να παράσχουν επαρκείς επιστημονικές αποδείξεις σχετικά με την επίδραση των προϊόντων τους.

Οι επιστήμονες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μιας και η μαλακία είναι ανίκητη... το μόνο που δέχονται είναι η παπαριά αυτή να έχει τις επιδράσεις που έχουν τα ψευδοφάρμακα placebo... δηλ. να κάνουν θαύματα σε κατα φαντασία ασθενείς...

αν είναι έτσι να παραγγείλουμε ένα μεγάλων διαστάσεων να του το βάλουμε στο κεφάλι μπας και ισορροπήσει ο εγκέφαλός του

No comments: