Sunday, December 19, 2010

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ Νο2> Ο Παπανδρέου ξαναζητά 1.000.000 ψήφους, αυτή τη φορά για το ευρωομόλογο!


Kι ενώ το αίμα στο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη, (δείγμα της οργής των πολιτών που γίνεται λάβα)  είναι ακόμη νωπό ο «εκατομμυριούχος» αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ενθυμείσθε όλοι το αστείο θέαμα της ψηφοφορίας του ενός υποψηφίου-ετοιμάζει νέο επικοινωνιακό ρεσιτάλ με τον αγαπημένο του αριθμό-το 1.000.000!
Αυτή τη φορά μας ζητά ένα εκατομμύριο υπογραφές υπέρ του ευρωομολόγου.
Προφανώς ο κ. Παπανδρέου  αρχίζει πλέον ν αντιμετωπίζει το ελληνικό ράλι προς τη κόλαση, σαν αμερικανικό ριάλιτι και φροντίζει να επινοεί,  με την βοήθεια του πολύχρωμου μπαλέτου των συμβούλων του, διαρκώς διάφορα τηλεοπτικά τρυκ που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των θεατών του ζεύγους Λιάγκα.
Μόνο ένας απελπισμένος πρωθυπουργός -σαν παίχτης της πόκας  που έχει χάσει ακόμη και τη παλιά σεβρολέτ  αυτοκίνητο που θα τον επιστρέψει στο άθλιο μοτέλ-θα κατέφευγε σε τέτοια παιδιάστικα κόλπα, για να εμπνεύσει ελπίδα και διάθεση για θυσίες από το λαό του.
Έναν λαό που παρακολουθεί τις συμμορίες της εξουσίας να καταληστεύουν ατιμώρητες το δημόσιο χρήμα, παρέα με τον υπόκοσμο των πάσης φύσεως νταβατζήδων.
Από αυτόν το λαό ο "Εκατομμυριούχος"  ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, ζητάει να στηθούν κάλπες και να ψηφίσουν υπέρ του ευρωομολόγου.
Ελπίζουμε αύριο να μην ζητήσει να ψηφίσουν οι Έλληνες πολίτες για να φύγει η Μέρκελ από την Καγκελαρία.
Ο κ. Παπανδρέου και η παρέα των ανειδίκευτων Δρούτσα, Γερουλάνου, Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν καταντήσει οι διασκεδαστές των γερακιών της παγκόσμιας οικονομίας, οδηγούν 11 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες στα κρεματόρια.
Στο πλευρό τους έχουν μια χούφτα νταβατζήδες, τους οποίους μπουκάρουν με τη κρατική διαφήμιση του ΟΠΑΠ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των άλλων κρατικών οργανισμών, ενώ απέναντί τους, βρίσκεται πλέον ένα τσουνάμι οργής που το ύψος των κυμάτων που προκαλεί είναι 100 φορές σαν τη «Μεγάλη Βρετάνια» και τις σουίτες της.
Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ενώ έχουν ξεπεράσει ακόμη και τους μεγαλύτερους  φιδέμπορους στην αφήγηση ψεμμάτων,  συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Πιστεύουν ότι με τα ψέμματα και τις επικοινωνιακές παπαριές τους, Θα κερδίσουν χρόνο για να μπορέσουν να αρπάξουν την ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου που κόβει βόλτες πάνω από το Μαξίμου-με τη Σούλα του Ριτζάι να είναι ο εγκέφαλος της απόδρασής τους…


kourdistoportokali

No comments: