Thursday, December 16, 2010

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ζωής και θανάτου στις υπάρξεις μας;

Νοικιάζεις τους εργαζόμενους πολίτες σου για 3 χρόνια απαξιώνοντας την ζωή τους.

Την ίδια ώρα συνομιλείς με παραδοσιακούς και νεόπλουτους νταβατζήδες.

Δεν τολμάς να στείλεις την ΕΥΠ να συλλάβει τον Καραβέλα και να φέρει σηκωτό στη χώρα τον Χριστοφοράκο, όπως θα έκαναν σε αντίστοιχη περίπτωση η τουρκική ΜΙΤ και η ισραηλινή Μοσάντ.

Ευλογείς την αναξιοκρατία και τις προσλήψεις των κολλητών στην ανυπόληπτη ΕΡΤ, που πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Μιλάς για διαφάνεια την ώρα που οι υπουργοί σου είχαν προσλάβει, εκ των προτέρων, τους  δικούς τους δημοσιογράφους στην ΕΡΤ.

Ενισχύεις  με δις τις Τράπεζες, δίχως να βάζεις κριτήρια, ως προς τον τρόπο που θα τα διαχειρισθούν οι ανεπαρκείς και επικίνδυνοι τραπεζίτες. Γιατί δεν αξίζουν άλλοι χαρακτηρισμοί σε επικεφαλείς τραπεζών που πέταξαν εκατομμύρια ευρώ δανείζοντας τους τυχοδιώκτες επιχειρηματίες των ΜΜΕ, με τους οποίους επίσης συναλλάσεσαι.

Μας υποσχέθηκες ότι θα πολεμήσεις την ανομία αλλά αντί να τιμωρήσεις παραδειγματικά εκείνους που λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, έρχεσαι να εκδικηθείς τους πολίτες, επιτρέποντας  στους εργοδότες να τους αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια.

Αλήθεια, δεν βλέπεις ότι ο προκάτοχός σου που έκανε τα ίδια είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης;

Τοποθέτησες υπουργό Οικονομικών, έναν άπειρο βουλευτή στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολεμικής ιστορίας της χώρας.

Συνεχίζεις να ανέχεσαι  την λεηλασία του δημοσίου χρήματος, από τους υπουργούς σου αυτή τη φορά, οι οποίοι διορίζουν αβέρτα τους αυλικούς τους.

Κάθε μέρα μας λες ότι δεν θα πάρεις άλλα μέτρα και επιστρέφεις-εσύ και ο Φοροκωνσταντίνου-με περισσότερο μίσος  να λεηλατήσεις τις ζωές μας.

Αντί να πολεμήσεις την αναξιοκρατία και την φαυλοκρατία συνεχίζεις ακάθεκτος , όπως και ο προκάτοχός σου, στο ίδιο τέμπο.

Μετέτρεψες τον ΟΠΑΠ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε μηχανές  εξαγοράς συνειδήσεων η επιβράβευσης των κολλητών σου.

Δίνεις μισθούς 20 και 30 χιλιάδων ευρώ στα golden boys που απαιτούσαν - σε προηγούμενους θώκους τους,-να αγορασθεί πάραυτα το μιζαδόρικο C4I  υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα.

Έχεις την ψευδαίσθηση πως  εξαγοράζοντας τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, δεν θα κάνει το γύρο του πλανήτη το ματωμένο πρόσωπο του Κωστή Χατζηδάκη.

Έχεις την ψευδαίσθηση πως είμαστε, στην  πλειοψηφία μας, ευνουχισμένοι θεατές -φυτά-της Ευγενίας Μανωλίδου και των υπόλοιπων τηλεσκουπιδιών που μας σερβίρουν οι πολυδανεισμένοι κολλητοί σου νταβατζήδες.

Επανέφερες τη χώρα μας  και τον λαό της στην προ του ‘21 Τουρκοκρατία.

Αλήθεια, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα ζωής και θανάτου στις υπάρξεις μας;

kourdistoportokali

No comments: