Wednesday, February 24, 2010

Εκστρατεία για το σύνδρομο Down



Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ο δήμος Καλαμαριάς παίρνει μέρος στην εκστρατεία γνώσης για την υπέρβαση της προκατάληψης απέναντι στα άτομα με σύνδρομο Down. Προσκαλούνται γονείς, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, φοιτητές και όχι μόνο να παρευρεθούν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο 4ο και 5ο Λύκειο Καλαμαριάς (Μ. Αλεξάνδρου & Αν. Θράκης 9), από τις 15.00 έως τις 19.00. \

H Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας του δήμου Καλαμαριάς, κα Μπαλτατζή - Φοροπούλου Κυριακή, θα χαιρετίσει τη συνάντηση και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Η περιοδεία διοργανώνεται την «Αμφινόμη» , μέλος του συλλόγου Ηλιαχτίδα «Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down», σε συνεργασία με τη Νέα Γενιά, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εκπαίδευσης και Πολιτισμού και περισσότερους από 15 τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καλέστε στο Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας στα τηλέφωνα 2310 472 476 και 2310 472 122. Η αντίστοιχη περιοδεία θα λάβει χώρα στον δήμο Συκεών (27/2) και στον δήμο Κοζάνης (28/2).

Ypoloipo