Monday, February 1, 2010

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «ΠΟΝΤΟΣ»

Κατάμεστη η αίθουσα του συλλόγου «Ο ΠΟΝΤΟΣ» από άντρες, γυναίκες και παιδιά που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και στηρίζουν τις πολλαπλές δραστηριότητές του (αθλητικές και πολιτιστικές)
Αισθητή και παρουσία της νεολαία της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» που μετέχει ενεργά στις προσπάθειες και στις εν γένει «δράσεις»του Συλλόγου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήριο στον οραματιστή δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Ματσαρίδη και στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που κατόρθωσαν τόσα πολλά μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Κοντά ένα χρόνο ζωή μετράει ο Σύλλογος!
Ο Σύλλογος αναπτύσσει πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες (οργάνωση ομιλιών και διαλέξεων και εικαστικών εκθέσεων, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε µουσεία κτλ.)

Παράλληλα, διαθέτει υποδοµή για δηµιουργία πολιτιστικών οµάδων, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα στον νέο Καλαμαριώτη να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του αλλά και να ανακαλύψει τις ικανότητές του. Ενδεικτικά αναφέρονται η Θεατρική Οµάδα , τα μαθήματα Αγιογραφίας και το υπό δημιουργία τμήμα Ποντιακών και Δημοτικών χορών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, βουλευτές και πολιτευτές της Θεσσαλονίκης και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού που απηύθυναν χαιρετισμό, ευχές και συμπαράσταση προς το Σύλλογο για πραγμάτωση των ευγενών του σκοπών..

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Βασίλης Τριανταφυλλίδης ο οποίος στη συνέχεια έκοψε και την πίτα του Συλλόγου.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου» είπε στο σύντομό του χαιρετισμό ο κ. Τριανταφυλλίδης « γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να απευθύνω χαιρετισμό, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσπάθειες που καταβάλουν για να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο η πολιτιστική
μας παράδοση και κληρονομιά, που αποτελεί έναν πολύτιμοθησαυρό για όλους μας. Η παράδοση αυτή, η οποία ζωντανεύει μέσα από τις δραστηριότητες του Συλλόγου είναι η βάση της πολιτιστικής μας συνέχειας και δημιουργίας, πάνω στην οποία στηριζόμαστε, για να μπορέσουμε ως λαός να αναδείξουμε τον πολιτισμό και την ιστορική μας παράδοση κληρονομιά.
Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος γεμάτος υγεία και πολλά χαρούμενα πρόσωπα. Και η χώρα μας που περνάει τον καιρό αυτό δύσκολες μέρες με τη βοήθεια και την συμπαράσταση όλων μας να βρει ξανά τον δρόμο της δημιουργικής πορείας και της ανάπτυξης
Χρόνια πολλά σε όλους! ...»

Ypoloipo