Friday, February 26, 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Δύο ακόμα επιφανείς ΠΟΝΤΙΟΙ στο πλευρό του Χάρρυ Κλυνν στη μεγάλη και συλλογική προσπάθεια ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ»
Ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής και ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Κυριακίδης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ «ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ» ετοιμάζει από τώρα ο Χάρρυ Κλυνν στην οποία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού
Η ημερομηνία και οι χορηγοί της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα

ΘΕΛΟΥΜΕ KAI ΤΟΝ Δ. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Με τον αντινομάρχη Θεσσαλονίκης Διονύση Ψωμιάδη παλιό αθλητή της ομάδας και ένθερμο Απολλωνιστή θα έχει συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Χάρρυ Κλυνν ο οποίος θεωρεί εξαιρετικά σημαντική τη συμμετοχή του κ. Δ. Ψωμιάδη στην προσπάθεια που γίνεται

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Συνάντηση με παλιούς συνεργάτες του είχε χθες ο Χάρρυ Κλυνν που τους ενημέρωσε για τις εν γένει κινήσεις του στην όλη προσπάθεια αναγέννησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΖΥΜΩΣΕΩΝ
Στέκι συζητήσεων και ζυμώσεων γύρω από το θέμα ΑΠΟΛΛΩΝ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ το CAFÉ “freeKick” στην Πασαλίδη 3

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ «ΡΕΜΕΤΖΟ»
Στη συνέντευξη τύπου που θα γίνει στο «ΡΕΜΕΤΖΟ» και η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί σύντομα, ο Χάρρυ Κλυνν θα αναφερθεί διεξοδικά στο γενικό πλάνο που έχει ήδη εκπονηθεί, στις τακτικές και στις μεθοδεύσεις που θα ακολουθηθούν για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εφαρμογή του καθώς και στο χρονικό της δραματικής διαδρομής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που τον οδήγησε, ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΑ, στην αγωνιστική ανυποληψία και στην περιπέτεια του περιφερειακού πρωταθλήματος. Εκτός από τους δημοσιογράφους, τους εκπροσώπους του ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και των οργανωμένων φιλάθλων, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμαριάς, τους παράγοντες του αθλητικού και επιχειρηματικού κόσμου θα κληθούν και οι βουλευτές Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
«Η αναγέννηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν πρέπει να έχει κομματικό και παραταξιακό χαρακτήρα. Όλοι ψηφίζουν κάποιο κόμμα και κάποια δημοτική παράταξη, τι πιο φυσικό. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ όμως ανήκει σε όλους μας και όλοι μας έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε γι αυτόν» δήλωσε προ ημερών ο Χάρρυ Κλυνν και με το πνεύμα αυτό θεώρησε απαραίτητο να απευθυνθεί για συνεργασία σε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ των οποίων η προσφορά και το ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ δεν αμφισβητείται.
Η πρόταση έγινε στον κ. Γιάννη Ιωσηφίδη, πρόεδρο του Πολιτιστικού του Δήμου Καλαμαριάς και υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και στο κ. Γιάννη Αβραμίδη αντιδήμαρχο μικρών έργων του Δήμου Καλαμαριά γνωστό από τη συμμετοχή του σε παλιές διοικήσεις του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ
Λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι ο Θεδόσης Μπακογλίδης που διαδέχτηκε τον αποχωρήσαντα δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Οικονομίδη υπήρξε αθλητής (μπασκετμπολίστας) του Απόλλωνα επί προεδρίας Βασίλη Τριανταφυλλίδη.
Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είναι κάτι παραπάνω από άριστες γεγονός που επιβεβαιώνεται και από πρόσφατη δήλωση του Χάρρυ Κλυνν.
«Εύχομαι στον νέο Δήμαρχο Καλαμαριάς με τον οποίο συνυπηρετήσαμε την ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εγώ από τη θέση του προέδρου κι εκείνος από αυτήν του αθλητή, επιτυχία στην άσκηση των νέων του καθηκόντων. Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Απολλωνιστής Δήμαρχος θα συμπαρασταθεί και θα πράξει από πλευράς διοίκησης του Δήμου ότι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της αθλητικής υπόστασης του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ»

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;
Με δική του πρωτοβουλία συνάντηση με τα προεδρεία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων θα επιδιώξει να έχει την μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Χάρρυ Κλυνν. Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν σε ερώτηση δημοσιογράφου για την μέχρι στιγμή αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων.
«Μου προξενεί εντύπωση η αδιάφορη και η μέχρι ενός σημείου εχθρική στάση των οργανωμένων φιλάθλων. Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και τα ειρωνικά σχόλια θα προτιμούσα να λέγονται κατά πρόσωπο και όχι εν παρόδω. Θα ήθελα πάντως να επαναλάβω μια άλλη προ ημερών δήλωσή μου, {Ας μη θεωρηθεί δεδομένη και τελεσίδικη η προσπάθειά μας αυτή… Οποιαδήποτε διολίσθηση σε τακτικές του παρελθόντος που ανάγονται στη σφαίρα της αναίτιας πολεμικής και της συκοφάντησης θα αποτελέσει την αιτία άδοξου τέλους του όλου εγχειρήματος… Και άλλη ευκαιρία πέραν αυτής φοβάμαι πολύ ότι δεν θα υπάρξει… Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ… Τελεία και παύλα»}