Wednesday, February 10, 2010

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑ

Μέσα σε μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα με πολλούς ψηφοφόρους και φίλους την Δημοτικής Παράταξης "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ" έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας. Πήραν και δώσανε οι ευχές για υγεία και ευτυχία... Πιο πολύ, όμως, ακούστηκε η ευχή όλων των παρευρισκομένων προς τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη... "ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

«Θυμόσαστε τι έλεγαν το 2006… Ο Χάρρυ Κλυνν θα φύγει με το πρώτο αεροπλάνο από την Καλαμαριά την επομένη των εκλογών… Ο Χάρρυ Κλυνν, όμως είναι εδώ και θα διεκδικήσει τη Δημαρχία που έχασε η παράταξή του για 1200 ψήφους… Ο Δήμαρχος είναι εκείνος που μας κουνάει το μαντήλι πριν ακόμα λήξει η θητεία του… Αφήνοντας πίσω του 6 υποψήφιους για τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, γιατί εμείς θα είμαστε από το Νοέμβρη η διοίκηση του Δήμου …»

«Σήμερα τρία χρόνια μετά, και μόλις 9 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, όχι μόνο παραμένουμε πιστοί στις διακηρύξεις και αρχές μας, αλλά με τη δράση και τις παρεμβάσεις μας, τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στον κόσμο της Καλαμαριάς οι θέσεις μας επιβεβαιώνονται στη ζωή και γίνονται πλέον συνείδηση στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των πολιτών της Καλαμαριάς»

«Η διοίκηση του δήμου συνεχίζει να θεωρεί την πόλη μας «μαγαζάκι της» και λειτουργεί με όρους και προϋποθέσεις μιας «κομματικής νομενκλατούρας» που μοναδικός της στόχος και σκοπός της, είναι η αυτοσυντήρησή της σε βάρος των λειτουργιών της διοίκησης, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου»
«Χάρη στις προσωπικές μας επαφές, αλλά κυρίως, χάρη στην εφημερίδα μας «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο που ενημερώνεται ανελλιπώς, οι πολίτες της Καλαμαριάς δεν ακούνε ή
«Η εφημερίδα μας που εξελίσσεται σε ένα αξιόλογο έντυπο, κυκλοφόρησε το διάστημα αυτό σε 100.000 και πλέον φύλλα και μοιράστηκαν πόρτα-πόρτα, από τη μια έως την άλλη άκρη της Καλαμαριάς και η ιστοσελίδα μας δέχτηκε μέχρι σήμερα 40.000 επισκέψεις…»


"Κατέβηκα ως υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές 2006, γιατί γεννήθηκα στην Καλαμαριά, γιατί μεγάλωσα στην Καλαμαριά… Γιατί όπου και να γύρισα, όπου και να πήγα, την Καλαμαριά είχα στη σκέψη μου την Καλαμαριά είχα στην καρδιά μου"

«Βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό σημείο της πορείας της αγαπημένης μας Καλαμαριάς. Η ευρύτερη Θεσσαλονίκη μαραζώνει, η θάλασσά της πεθαίνει, το όνειρο της «μητρόπολης των Βαλκανίων» μοιάζει να γλιστρά σιγά-σιγά, μακριά μας. Και, το χειρότερο απ' όλα, χάσαμε την πίστη μας στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και αρνιόμαστε να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν ακόμα Καλαμαριώτες που έχουν όραμα, Καλαμαριώτες που έχουν τη δύναμη και τη γνώση, Καλαμαριώτες που θέλουν κάτι να αλλάξει επιτέλους στον τόπο τους…»

«Δεν συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα για να εκπληρώσω κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες ή επειδή αισθάνομαι ότι κάποιος μου το χρωστάει. Συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα γιατί δεν θέλω να δω σε δύο χρόνια από σήμερα την Καλαμαριά να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο…"
«Γι' αυτό σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου. Γι' αυτό σας ζητώ να με ψηφίσετε. Γι' αυτό σας ζητώ να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με όσα οι κυνικοί λένε ότι πρέπει να αποδεχθούμε. Στις εκλογές του 2010, ας προσπαθήσουμε να αγγίξουμε εκείνο που ξέρουμε ότι είναι δυνατό. Μια Καλαμαριά ικανή να πιστέψει ξανά..."

Ypoloipo