Friday, April 17, 2009

ΥΠΟΜΟΝΗ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ "ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;"
ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ;
ΑΦΟΥ, ΟΠΩΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ) ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ;
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΑΛΛΑ Η ΟΛΙΓΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΣΑΣ!
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ; ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΛΟΓΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ!
< id="fullpost">

Ο Απολλωνιστής

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου είχε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Απόλλων Καλαμαριάς, στην οποία συζήτησαν για το θέμα που προέκυψε με την αποχή τους από τις προπονήσεις. Ο Γιάννης Ιωσηφίδης τους ζήτησε να κάνουν υπομονή, υπενθυμίζοντας πως η ομάδα περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Επίσης αποκάλυψε πως η επιτροπή αναμένει την επιχορήγηση από την Πολιτεία και χρήματα από τον ΟΠΑΠ και εξέφρασε την αισιοδοξία πως σε περίπου δύο εβδομάδες αρκετές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν.

Οι παίκτες από τη μεριά τους επανέλαβαν πως η κίνηση τους αυτή έγινε για να καταστήσουν σαφές ότι δεν καλύπτονται από τα χρήματα που έχουν πάρει, όμως έδειξαν κατανόηση, επαναλαμβάνοντας πως η απόφαση για
αποχή ήταν συλλογική.
< /span>.