Friday, April 10, 2009

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΚΕΛΗΣ;

08/04/2009 16:43 » ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - Βουτσακέλης: "Έχουμε πάθος"
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά και για την παρουσία του στη Β΄εθνική, μίλησε ο Στράτος Βουτσακέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Libero 107.4. Ο τεχνικός των «Ποντίων» έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πάθος των ποδοσφαιριστών του, ενώ σχολίασε και τη «μάχη» για την παραμονή:

«Μπορεί να μην έχουμε τη δυναμικότητα άλλων ομάδων, αλλά έχουμε πάθος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Βλέπετε ότι στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν συμμαχίες και φιλίες. Ξέρουμε όλοι μας πολλά πράγματα, αλλά σωπαίνουμε γιατί υπάρχει ο αθλητικός δικαστής και η αλήθεια... κοστίζει.

Ο Απόλλων εδώ και πάρα πολύ καιρό, όντας ακυβέρνητο καράβι, παίζει με μία ομάδα νεαρών και απλήρωτων παικτών, οι οποίοι παίζουν για την ψυχή της μάνας τους. Αν τα καταφέρουμε και φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας, τότε θα είναι καλά.

Αν σε εκείνο το παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου η διαιτητής της αναμέτρησης ανακάλυψε πέναλτι από το πουθενά είχαμε κερδίσει, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Συν τοις άλλοις η ομάδα αγωνίζεται με φόντο οικονομικά προβλήματα...».

Όσο τους επιχειρηματίες που δείχνουν ενδιαφέρον για την ομάδα;
«Οι άνθρωποι που ανέλαβαν δεν ανήκουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η οικονομική τους δυνατότητα δε μπορεί να καλύψει όλο αυτό το βάρος που βρήκαμε. Δεν έχουν ιδιαίτερη δύναμη, αλλά προσπαθούν».

Κλείνοντας ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το πόσους βαθμούς θα πρέπει να συλλέξει από δω και πέρα ο Απόλλων για να μείνει στην κατηγορία: «Το όριο θα ήταν διαφορετικό, αν δεν υπήρχαν περιπτώσεις όπως το παιχνίδι Ηλυσιακού-Εθνικού. Εμείς παίζουμε με πέντε ομάδες οι οποίες είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Έχουμε τρεις εντός έδρας αγώνες και δύο μακριά από την έδρα μας.

Εμείς είμαστε Απόλλων, μία μεγάλη ομάδα με ψυχή. Αυτό που έγινε προχτές με την Καρδίτσα ήταν μία... ανώτερη παρέμβαση. Νομίζω ότι με την κατάκτηση τριών νικών, θα κατακτήσουμε τον στόχο μας. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είτε αλλιώτικα...».