Wednesday, April 8, 2009

ΠΟΙΟI ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;



Αγαπητοί φίλοι

Παρακαλούμε για δημοσίευση της επιστολής μας.


Ξέρουμε τι γίνεται στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ξέρουμε δυστυχώς που θα τον οδηγήσουν οι επίδοξοι "ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ" Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι κλπ... Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τον Απόλλωνα... Όλο αυτόν τον καιρό που σκαβόταν ο λάκκος μέσα στον οποίο έριξε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο Δαμήλος και η μαφιόζικη "παρέα του" όλοι με πρώτο τον κύριο Δήμαρχο στηρίζανε ΔΗΜΟΣΙΩΣ και χωρίς ίχνος ντροπής τον εκ Καλαμάτας καταστροφέα της Καλαμαριάς...

Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...


Διαβάστε τις δηλώσεις του κυρίου Δημάρχου στην εφημερίδα "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ" 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008!!!


Διαβάστε τι έγραφε ο άνθρωπος αυτός που σήμερα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ... Διαβάστε και φρίξτε:

« Στηρίζω τον εκάστοτε πρόεδρο»
Χριστόδουλος Οικονομίδης


Το γεγονός ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος εναντίον του Ηλία Δαμήλου όπου οι φίλαθλοι αλλά και παλιοί παράγοντες έχουν απαιτήσει την απόχώρηση του Καλαματιανού παράγοντα, ο τελευταίος φαίνεται ότι βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο λόγος για το Δήμαρχο Καλαμαριάς Χριστόδουλο Οικονομίδη ο οποίος πήρε ανοιχτή θέση στον …πόλεμο που ξέσπασε κατά του Δαμήλου εκφράζοντας την στήριξη του προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα: « Στηρίζω τον εκάστοτε πρόεδρο του Απόλλωνα όποιος και αν είναι αυτός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαμαριάς.
Σαφώς και αυτή η κίνηση αναμένεται να επηρεάσει αρκετούς φίλους του Απόλλωνα καθώς ο κ. Οικονομίδης είναι εκλεγμένος Δήμαρχος από τον λαό της Καλαμαριάς. Η στήριξη που παρέχει στον Ηλία Δαμήλο είναι ότι καλύτερο για τον τελευταίο και του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Πρόθεση του Δημάρχου με αυτήν την κίνηση είναι να ηρεμήσει και να μην δυναμιτίσει το κλίμα στην ομάδα το οποίο είναι ..πολεμικό και να δείξει στον κ. Δαμήλο ότι υπάρχουν και άνθρωποι που στηρίζουν το έργο του Καλαματιανού παράγοντα. Ωστόσο στο πλευρό του προέδρου του Απόλλωνα έχουν τεθεί και οι Βετεράνοι της ομάδας οι οποίοι στην συνέντευξη τύπου που είχε γίνει για την αποχώρηση του κ. Δαμήλου δεν είχαν δώσει το παρών θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την στήριξη τους προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ... ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠAΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΓΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ