Wednesday, November 17, 2010

87 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στις αρχές του νέου χρόνου θα προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για να αρχίσει η ανέγερση τεμένους (Τζαμί)  εντός του 2011.

Το αρχικό κόστος προεβλέπετο να ανέλθει γύρω στα 15 εκατομμύρια, ωστόσο μετά την μείωση της έκτασης που καθορίστηκε, το τελικό κόστος αναμένεται να μειωθεί και θα το αναλάβει ολοκλήρου το ελληνικό Δημόσιο!!! (ΕΔΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ)

Εντός των επόμενων ημερών  αναμένεται από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου η παραχώρηση έκτασης 16 στρεμμάτων στο Βοτανικό!!!

Οι άθλιοι δωσίλογοι της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου ενώ χαρίζουν γη και εκατομμύρια (λες και μας περισσεύουν) στους λαθρομουσουλμάνους αρνούνται να παραχωρήσουν τα στρατόπεδα ΚΟΔΡΑ και ΝΤΑΛΙΠΗ στο Δήμο Καλαμαριάς, δημοκρατικό δικαίωμα 120.000 Καλαμαριωτών… Αναφαίρετο δικαίωμα των προσφύγων του Πόντου και της Μικράς Ασίας που είδαν και συνεχίζουν να βλέπουν την «ανταλλάξιμη» περιουσία τους να προσφέρεται «μπαξίσι» σε όλων των ειδών τα αρπακτικά και τα λαμόγια…

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΟΔΡΑ ΚΑΙ ΝΤΑΛΙΠΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ… ΤΩΡΑ!!!

No comments: