Saturday, November 20, 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Σ' ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΥΝ ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ ΤΟΥ 64,79%!!!!

Υπόδουλοι και υποθηκευμένοι!
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
Πατριωτισμός είναι:
*Να έχει ο ουτιδανός πρωθυπουργός ως ο απόλυτος πληρεξούσιος του λαού διαπραγματευτεί εν κρυπτώ με το ΝΑΤΟ και την Τουρκία την συνδιαχείριση και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, απεμπολώντας κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως: ΑΟΖ, 10 ναυτικά μίλια και υφαλοκρηπίδα..
*Να έχει εν ονόματι του Ελληνικού λαού η υπόδουλη κυβέρνηση υποθηκεύσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ, πλαστογραφώντας ατιμωρητί το περιεχόμενο της ψήφου των τελευταίων εθνικών αλλά και αυτοδιοικητικών εκλογών.
*Να έχει η σημερινή πρωθυπουργική καρικατούρα ως υπουργός εξωτερικών προωθήσει το υπό την κωδική ονομασία ΑΝΑΝ αμερικανόπνευστο σχέδιο αφανισμού των Ελληνοκυπρίων και διχοτόμησης της Μεγαλονήσου πλέον της προσυπογραφής του στον Νατοϊκό βομβαρδισμό της μόνης εντός των Βαλκανίων φίλης χώρας. Της Σερβίας.
*Να εκχωρούν οι υπουργοποιημένοι managers του πρωθυπουργικού γιάπη κατά τον τριτοκοσμικό τρόπο «fast - track» σε Άραβες Κινέζους Γάλλους Γερμανούς και εν πάση περιπτώσει σε όποιον οικονομικό καρχαρία περιπολεί επί των πελάγων μας για θηράματα, τον φυσικό ή ανθρωπογενή πλούτο της χώρας ως να ήταν προσωπική τους κληροδοσία.
*Να καταχράται η κυβερνητική συμμορία από τους έτσι κι αλλιώς εξαθλιωμένους μισθωτούς και .........συνταξιούχους την εσχατιά των βιοποριστικών τους αποθεμάτων ήτοι: Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και επίδομα αδείας αλλά και τμήμα των μηνιαίων αποδοχών τους έτσι ώστε αυτοί ελάχιστα να απέχουν από τα γκέτο των αστέγων.
*Να διανέμουν αχρεωστήτως και νύχτα τα κλοπιμαία στις τράπεζες (78 δις) όταν αυτές και μόνον για την τελευταία δεκαετία έχουν υπερπολλαπλασιάσει τόσο τα κέρδη τους, όσο οι Μπόερς Ολλανδοί έποικοι της Νοτίου Αφρικής  κατά τα πενήντα χρόνια της ληστρικής εκμετάλλευσης των αδαμαντορυχείων και χρυσορυχείων της χώρας αυτής.
*Να «περαιώνει» ο επί της οικονομίας Μπιρικόγκος χειρουργικά τους Έλληνες μικροεπιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες «περαιώνοντας» δια της ευθανασίας την Ελλάδα επειδή: Αυτοί (οι μικρομεσαίοι) θα ήταν η μηχανική υποστήριξή της στην σημερινή της εντατική. Και πότε; Όταν ταυτοχρόνως και για την απαλλαγή των κεφαλαιούχων από τις ασφαλιστικές τους εισφορές, τους μπουκώνει με δυόμισυ δις ευρώ. Ταυτοχρόνως δε αυξάνει τα κέρδη τους μειώνοντας την φορολογία τους στο 20% ..
*Να  επιδοτεί μετά των κυβερνητικών Golden Boys του ο mister Goldman Sacks πρωθυπουργός τις σημαίες ευκαιρίας των κατά την εκάστοτε συγκυριακή τους δήλωση Ελλήνων του Σόχο στην κατασκευή των μαούνων τους επί των ναυπηγείων της Απώτερης Ανατολής, μεταγγίζοντας υπό αυτές τις συνθήκες πολύτιμο Ελληνικό χρήμα και δυσεύρετη εργασία στην αλλοδαπή.
*Να έχουν οι κυβερνητικοί βασιβουζούκοι της σύγχρονης Βυζαντινής αυτοκρατορίας των δανειστών, κατ οικονομία του λόγου ΔΝΤ ΕΚΤ, Ε.Ε., ξεσκίσει το Σύνταγμα σε χίλια κουρέλια  αλλά να ομνύουν υποκριτικά εν ονόματί του αν κάποιος αποτολμήσει να αμφισβητήσει άρθρα που προστατεύουν αποκλειστικά την αλητοελιτοκρατία.
Κατόπιν αυτής της παρά φύση ασέλγειας επί της Ελλάδας υπήρξαν δυστυχώς Έλληνες που στάθηκαν δια της αποχής με το μετέωρο βήμα του πελαργού πάνω από την κάλπη για να δώσουν το δικαίωμα στον ολίγιστο πρωθυπουργό να εξακολουθήσει την ιστορικά μέγιστη εξαπάτηση κατά του ελληνικού λαού. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

No comments: