Tuesday, March 31, 2009

Ο Χάρρυ Κλυνν στη Βράβευση του Ανδρέα Βουτσινά από το Δήμο Συκεών στη Θεσσαλονίκη


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Προσκεκλημένος στην βράβευση από το Δήμο Συκεών και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλλιτεχνικής Παιδείας και Πολιτισμού του καταξιωμένου σκηνοθέτη και δάσκαλου του θεάτρου Ανδρέα Βουτσινά, ήταν ο Χάρρυ Κλυνν τον οποίο υποδέχτηκε στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών ο Δήμαρχος της πόλης Σίμος Δανιηλίδης.

Μετά τη βράβευση του απόντα, λόγω υγείας, Ανδρέα Βουτσινά παίχτηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου η παράσταση "Ο Σίσυφος και το παραβάν" του Στέφανου Παρασκευά σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Ηλιάδη από τη Νεανική Θεατρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Συκεών με την ευκαιρία της απόδοσης τιμής στον καταξιωμένο σκηνοθέτη και δάσκαλο του θεάτρου.



Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Τη παράσταση των ταλαντούχων παιδιών της Νεανικής Σκηνής σχολίασε ο Χάρρυ Κλυνν και κάλεσε τους συντελεστές της παράστασης, το Δήμαρχο και το δυναμικό της κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιτεχνικής Παιδείας να παρακολουθήσουν στο Θέατρο «ΑΠΟΘΗΚΗ Δ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την κλασική κωμωδία των Αλ. Σακελάριου-Χρ. Γιαννακόπουλου «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ» που θα παίζεται στο θέατρο του λιμανιού μέχρι τα τέλη του μηνός Μαΐου…



ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ