Tuesday, March 31, 2009

Σχόλια…

@Πραγματικά ο κ. δήμαρχος πήρε «το παιχνίδι» πάνω του για την ΑΕ, την ΔΕΤΠΑΚ, ΔΕΤΑΚ ,ΔΕΤΕΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, δεν αφήνει με τίποτα τον νέο πρόεδρο της ΑΕ να μιλήσει σαν υπεύθυνος της επιχείρησης..

@Πάντως, κάτι θέλει να πει ο κ. Καρυπίδης για την ανώνυμη εταιρεία και τους εργαζόμενους. Δύο φορές το επιχείρησε διαδικαστικά στα δημοτικά συμβούλια, αλλά ο κ. δήμαρχος τον «έκοψε»

@Μαθήματα υπεύθυνης και τεκμηριωμένης πολιτικής «παρέδωσε» για μια ακόμα φορά ο Χάρρυ Κλυνν στο δημοτικό συμβούλιο και με τις ερωτήσεις του προ ημερησίας και με την τοποθέτησή του για το 14 θέμα «Απ’ ευθείας ανάθεση στη ΔΕΤΕΚ ΑΕ κτλ κτλ».

@Πολύ θετική η πρωτοβουλία του Χάρρυ Κλυν, που συμφώνησε όλη η αντιπολίτευση, να φέρει ξανά στο δημοτικό συμβούλιο το μείζον πολιτικό θέμα «σύσταση και λειτουργία Ανώνυμης Εταιρείας στο δήμο και η πολιτική «διαχωρισμού» των εργαζομένων της πρώην ΔΕΤΠΑΚ..

@Ολοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας
6 Απριλίου…..

@Στο δημοτικό συμβούλιο της 23-3-09 η παράταξη που διοικεί το δήμο εμφάνισε «νέα ήθη» στο τρόπο ψηφοφορίας, στο θέμα για το πλεονάζων προσωπικό της ΔΕΤΠΑΚ, μπροστά στον «κίνδυνο» «διαρροών» από την εισήγηση του δημάρχου για την «λίστα», έπεσαν κάτι σαν χαρτάκια, κάτι σαν σκονάκια, κάτι SMS, στους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, όπως λένε «αυτόπτες μάρτυρες»…. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!

«ΒΙΚΟΣ»