Monday, March 23, 2009

ΧΩΡΙΣ… ΤΙΤΛΟ



Πάντως, ο δήμαρχος με σχόλιά του στους «κομμένους» εργαζόμενους, την επόμενη του δημοτικού συμβουλίου, επιβεβαίωνε ότι ή επιλογή της λίστας, η απόφαση και το κόψιμο εργαζομένων από το δήμο ήταν αποτέλεσμα, παραταξιακών και κομματικών σκοπιμοτήτων που περιείχε και δόσεις «εμπάθειας» και «εκδίκησης»
Γιατί τι άλλο επιβεβαίωνε ο δήμαρχος όταν έλεγε στους εργαζόμενους:
«Εσείς πληροφορούσατε την αντιπολίτευση, τον Χάρρυ Κλυν για τις καταγγελίες που έγιναν στην ΔΕΤΠΑΚ»

Τι άλλο θα ακούσουμε να λέτε κ. δήμαρχε για να δικαιολογήσετε την απαράδεκτη πολιτική των πελατειακών σχέσεων, της απαξίωσης και του διαχωρισμού των εργαζομένων που τόσα χρόνια ακολουθείτε εσείς και η παράταξή σας στην Καλαμαριά και τώρα το «ομολογείτε μ΄αυτόν τον άχαρο τρόπο» επιτιθέμενος σε εργαζόμενους…

Πάντως, κ. δήμαρχε καλά θα κάνετε για σεβασμό της θέσης σας και του θεσμού, να αφουγκρασθείτε τι λέει, όχι η αντιπολίτευση, αλλά ο κόσμος της Καλαμαριάς και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο δήμο και στις υπηρεσίες του, για τις αποφάσεις σας τόσο για τη σύσταση της ΑΕ όσο και για τους εργαζόμενους της πρώην ΔΕΤΠΑΚ.

Για την ενημέρωσή σας και την ενημέρωση των πολιτών, σας θυμίζω ότι τις καταγγελίες για την ΔΕΤΠΑΚ που επιβεβαιώθηκαν με στοιχεία από τα αρμόδια όργανα και γνωρίζετε ότι διώκεται γι΄αυτό ό πρώην πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΚ για παράβαση καθήκοντος, τις καταγγελίες λοιπόν τις στοιχειοθέτησε η αντιπολίτευση από τα ίδια τα διευθυντικά στελέχη της ΔΕΤΠΑΚ και τις έφερε πρώτα στο αρμόδιο όργανο δηλαδή στο δημοτικό συμβούλιο, όπου θυμηθείτε κ. δήμαρχε «αναλάβατε τις ευθύνες σας»!!!

Τι κάνετε λοιπόν κ. δήμαρχε με την στάση σας, γιατί εμπλέκετε τους εργαζόμενους με την αντιπολίτευση;
Με καταγγελίες που ούτε τις έκαναν ούτε είναι δουλειά τους;
Εν γνώση σας, προβοκάρετε τους εργαζόμενους για να δικαιολογήσετε την απόφασή σας, αποκλεισμού τους από το δήμο;
Μήπως επιβεβαιώνετε τον κανόνα όποιος δεν είναι μαζί σας τον βάζετε στο περιθώριο;

Τι απ΄όλα επιδιώκετε κ. δήμαρχε;

Μήπως ακολουθείτε την τακτική «αν κάνω χειρότερα πράγματα, ποιος θα θυμάται τα προηγούμενα που έκανα»

Πάντως έχετε χρόνο κ. δήμαρχε για πράξεις ευθύνης, ηθικής και κοινωνικής αξίας.

ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Πρώην μέλος του ΔΣ της ΔΕΤΠΑΚ
Νυν μέλος του ΔΣ του ΔΟΚΦΚ

No comments: