Monday, October 4, 2010

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Με δήμαρχο τον Χάρρυ Κλυνν η Καλαμαριά θα διαπρέψει. Ο Χάρρυ Κλυνν έκανε γνωστή την Καλαμαριά στα πέρατα του κόσμου μέσα από τις κασέτες, τους δίσκους και τα έργα του.
Δημητριάδης Αλέξανδρος

Έκανες δουλειά φίλε Χάρη τα τέσσερα χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση και το σπουδαιότερο δεν απαγοήτευσες τους καλαμαριώτες που αυτή τη φορά θα σε τιμήσουν με την ψήφο τους.
Ανώνυμος

Πέρα από τα προγράμματα των παρατάξεων και τα καθημερινά προβλήματα που ενδιαφέρουν όλους μας οι δημοτικές εκλογές είναι και δημοψήφισμα, για να δείξουμε με την ψήφο μας την αντίθεσή στο μνημόνιο, την τρόϊκα και τα απάνθρωπα μέτρα λιτότητος που απειλούν να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ
Αποστολίδης Παναγιώτης

Κύριε Τριανταφυλλίδη
Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Πολύ ωραίο το προγραμμά σας. Μακάρι να γίνει η παραλία μας όπως την ενειρέυεστε
Στέλλα Δ.

Την Καλαμαρια την έχτισε το προσφυγικό στοιχείο και το προσφυγικό στοιχείο απαιτει να δει εκτός από το μνημείο της Ποντιακής Γενοκτονίας και μνημείο αφιερωμένο στον πολύπαθο προσφυγικό Ελληνισμό της Μικρά Ασίας.
Πάντζιος Περικλής

Είμαι Νεοδημοκράτισα και δεν σας ψήφισα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος. Αυτή τη φορά θα σας ψηφίσω γιατί έχω πεισθεί για τις ικανότητες, την παιδεία και προπαντός για την εργατικότητά σας.
Κράτση Ευδοκία

Δυστυχώς μένω στη Νικόπολη και δεν μπορώ να σας ψηφίσω. Θα κινητοποιήσω όμως το σόι μου που μένει στην Καλαμαριά.
Αρετή Βασιλειάδου

Είμαι 18 χρονών και ψηφίζω για πρώτη φορά. Κάνω καλή αρχή ψηφίζοντας Χάρρυ Κλυνν
Ανώνυμος

No comments: