Sunday, October 24, 2010

Απίστευτο άδειασμα Παπανδρέου στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ !

Μέχρι σήμερα, όλοι οι "υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ", στις αυτοδιοικητικές εκλογές, λένε σε κάθε ευκαιρία, ότι οι εκλογές έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, αντίθετα με τους "υποψήφιους της ΝΔ", που λένε ότι έχουν "αντι-μνημονιακό" χαρακτήρα. Πόσες φορές δεν είδατε σε τηλεοπτικές συζητήσεις, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, να λέει "Το μνημόνιο δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πολιτική πρέπει να σχετίζεται με την πόλη/περιφέρεια".
Κι όμως!
Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ...
"αδειάζει" όλους τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, βάζοντας εθνικά χαρακτηριστικά στις επικείμενες εκλογές και μάλιστα με πολύ έντονο έως δραματικό τρόπο !
Π.χ. λέει: «Η χρονική στιγμή της διενέργειας των περιφερειακών εκλογών και η ευθεία αμφισβήτηση από την αξιωματική αντιπολίτευση της πορείας του Έθνους και του λαού για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της χώρας προσδίδουν εκ των πραγμάτων στις επικείμενες εκλογές χαρακτήρα αναμέτρησης με πολύ μεγάλη σημασία».

Στροφή 180 μοιρών! Και τώρα τι θα λένε οι υποψήφιοι, που μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν είναι Εθνικές οι εκλογές, ούτε κρίνεται η τύχη του μνημονίου;

No comments: