Friday, October 22, 2010

Παπανδρέου: Χωρίς εμένα χρεωκοπείτε…

Διακαναλική συνέντευξη αποφάσισε να δώσει,  αιφνιδιαστικά και με δική του πρωτοβουλία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα που θα δοθεί η συνέντευξη του, ούτε ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν. Οι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα επικεντρωθεί στο ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι “σωτηρία της χώρας ή χρεωκοπία”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο αποτέλεσμα των εκλογών είναι στραμμένα τα βλέμματα όχι μόνο των κοινοτικών παραγόντων, αλλά και των αγορών.
Πηγή: star.gr
______________________
Ο κατοχικός πρωθυπουργός ζητάει να υπερψηφιστούν οι "κομματικές παρατάξεις"  για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεωκοπία!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ...
H TΡΟΪΚΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ…

ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ…

No comments: