Wednesday, October 20, 2010

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Χωρίς προσωπική φιλοδοξία...
Έγιναν την Τρίτη στις 7:30 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση από τον Χάρρυ Κλυνν των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» Ο κόσμος πολύς!
«Πιο πολύ με κεντρική συγκέντρωση και λιγότερο με εγκαίνια εκλογικού κέντρου μοιάζει η σημερινή μα συνάντηση» είπε στην αρχή του λόγου του ο Χάρρυ Κλυνν που καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωθέντες…
Καλαμαριώτες και ΚΙαλαμριώτισσες...
Τα σημεία της ομιλίας του Χάρρυ Κλυνν που απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα:
Η αναφορά του στο ανεξάρτητο της παράταξής του:
« Κουράστηκα από τη στείρα κομματικοποίηση των παρατάξεων. Όλοι ανήκουμε κάπου ιδεολογικά και σχεδόν όλοι ψηφίζουμε κάποιο κόμμα. Απογοητεύομαι, όμως, όταν αποκλείονται για λόγους «κομματικής καθαρότητας» άνθρωποι ικανοί, νέες και νέοι που θέλουν να προσφέρουν»
Όταν επεξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να συμμετέχει σ’ αυτόν τον αγώνα.
«Δε συμμετέχω σ’ αυτόν τον αγώνα για να εκπληρώσω κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες ή επειδή αισθάνομαι ότι κάποιος μου το χρωστάει. Συμμετέχω στον αγώνα αυτό γιατί βλέπω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέρα με την ημέρα να φθίνει…
Γιατί θεωρώ χρέος μου να σταματήσω αυτή τη φθορά…
Γιατί θεωρώ χρέος μου να ξαναζωντανέψω το όραμα της νέας Καλαμαριάς που οι κομματικές παρατάξεις  το μετέτρεψαν σε κακό όνειρο…»

Όταν κάλεσε όλες τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της Καλαμαριάς σε κοινό αγώνα:
«Η Ανεξάρτητη Παρέμβαση Πολιτών Καλαμαριάς «ΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ!», καλεί τις υγιείς και ριζοσπαστικές δυνάμεις, σε οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό και αν ανήκουν, σε συσπείρωση και κοινή δράση για την κατάθεση μιας «άλλης» εναλλακτικής πρότασης λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Καλαμαριά»
Κι αυτοί είανι οι υποψήφιοί μας... το 70% από αυτούς νέα κορίτσια και αγόρια
22-35 ετών!
Και τέλος όταν επεσήμανε τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα των εκλογών κατακεραυνώνοντας το μνημόνιο και την Τρόϊκα…:
«H TΡΟΪΚΑ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…»

…Και ανέλυσε τους κινδύνους της αποχής αναφερόμενος στις ελεύθερες απόψεις που καταγράφινται στο διαδίκτυο:
«Οι δημοτικές  εκλογές είναι το μέσον. Μην τους κάνετε την χάρη, σηκωθείτε από τον καναπέ και «επιβραβεύστε τους» για το Μνημόνιο, για την Τρόικα, για την ανεργία και τη σκληρή λιτότητα, για την παράδοση της χώρας μας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων…»

No comments: