Sunday, March 28, 2010

Με ανοιξιάτικη διάθεση ο καιρός το Πάσχα!

Με ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα και τοπικές αραιές νεφώσεις σε καποιες περιοχές θα ντύσει φέτος το Πασχα ο καιρός. Οι θερμοκρασίες αναμένοντια σχετικά υψηλές για την εποχή ενώ πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Καλός περοβλέπεται ο καιρός για σήμερα και αύριο Σάββατο 27 Μαρτίου, σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη με τη θερμοκρασία να κυμένεται σε υψηλά επίπεδα ανάμεσα στους 9 με 19 βαθμούς κελσίου. Ειδικότερα τους 18 βαθμούς κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος στην Κοζάνη, και τους 20 στη Λάρισα.

Στα ίδια επίπεδα με του Σαββάτου θα κυμανθεί η θερμοκρασία την Κυριακή 28 Μαρτίου ενώ ενδέχετια να προκύψουν σε διάφορε ςπεριοχές της Μακεδονίας αραιές τοπικές νεφώσεις που ίσως εξελιχθούν σε τοπικές βροχές χαμηλής έντασης τις μεσημεριανές ώρες.

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα. Τοπικές βροχές ίσως εκδηλωθούν την Μ. Δευτέρα στην ανατολίκή Μακεδονία ,με τη θερμοκρασία να κεινείται παρολαυτά ανάμεσα στους 9 με 19 βαθμούς κελσίου. Ο καιρός θα βελτιωθεί από την Μεγάλη Τρίτη και μετά οπότε η θερμοκρασία αναμένεται να αγγίξει τους 20 βαθμους κελσίου τις μεσημεριανές ώρες.

Ypoloipo

No comments: