Sunday, March 28, 2010

Καλαμαριά: Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην πόλη μας.
Στις 10 και μισή το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην οποία παρέστησαν οι Αρχές της πόλης, μαθητές των Σχολείων με τους δασκάλους και τους καθηγητές, αντιπροσωπείες αναγνωρισμένων τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια έγιναν καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμος Καλαμαριάς, οι Δημοτικές Παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των άλλων συλλόγων και πολιτιστικών φορέων της πόλης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση επί της παραλιακής οδού Ν. Πλαστήρα στην οποία συμμετείχαν η Δημοτική Φιλαρμονική, μαθητές όλων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι τοπικοί
Σύλλογοι .

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης , ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» Δαμιανός Παπαδόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Αφεντουλίδης με την αντιπροσωπεία των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.


Ypoloipo

No comments: