Monday, March 15, 2010

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



Συνάντηση μια ώρας είχε ο Χάρρυ Κλυνν με τον Καλαμαριώτη επιχειρηματία και παλιό αθλητή του Απόλλωνα Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για τα θέματα του Συλλόγου. Ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τον κ. Χαραλαμπίδη για τις μέχρι στιγμής κινήσεις που έχουν γίνει και για τις λεπτομέρειες του γενικότερου σχεδίου που εκπονείται και το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί στην συνέντευξη που προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αχ. Χαραλαμπίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του υλική, ηθική και προπαντός προσωπική στην προσπάθεια αναγέννησης του Απόλλωνα.

Την πρόθεσή του να βοηθήσει νομικά εξέφρασε τηλεφωνικά στον Βασίλη Τριανταφυλλίδη ο διακεκριμένος νομικός Αθηνών, ειδικός σε θέματα αθλητισμού κ. Θόδωρος Μιχαλόπουλος.
Βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή στο νομικό team της ομάδος του κορυφαίου ποινικολόγου και παλαιού εκπροσώπου του Απόλλωνα στην ΕΠΑΕ του κ. Ζήση Κωνσταντίνου που μαζί με τον νεώτερο Θεσσαλονικιό δικηγόρο κ. Πολύκαρπο Παπαδόπουλο και την δικηγόρο Κατερίνα Τσαπικίδου θα απαρτίσουν το νομικό τμήμα του συλλόγου.

Νέα πρόσωπα στην προσπάθεια στήριξης του Απόλλωνα οι Καλαμαριώτες επιχειρηματίες Κώστας Ζώης, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Γιώργος Σημιτζίδης με τους οποίους συναντήθηκε ο Χάρρυ Κλυνν και τους ενημέρωσε για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα στο ζήτημα του συλλόγου. Επίκειται νέα συνάντηση στα τέλη της εβδομάδας που διανύεται.

Κι ο γνωστός Θεσσαλονικιός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια αναγέννησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη συνάντηση που είχε το Σάββατο 13 Μαρτίου με τον Χάρρυ Κλυνν.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΜΓΣ Απόστολο Παπαδόπουλο θα έχει ο Χάρρυ Κλυνν προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στην ανάληψη της ευθύνης διοίκησης των ποδοσφαιρικών τμημάτων του συλλόγου και στις σχέσεις, τυπικές και ουσιαστικές, μεταξύ της ομάδας Χάρρυ Κλυνν και της διοίκησης του ερασιτέχνη.

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε ο Χάρρυ Κλυνν στην Αθήνα την Δευτέρα 15 Μαρτίου για θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας.

Δήλωση-απάντηση του Χάρρυ Κλυνν σε ερωτήματα δημοσιογράφου αθλητικής στήλης εφημερίδας:
«Δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο της ανασυγκρότησης και αναγέννησης του Απόλλωνα που έχω αναλάβει. Και με την ευκαιρία αυτή επιθυμώ να ξεκαθαρίσω κάτι που ευρέως ακούγεται και διαδίδεται και που δεν έχει καμιά σχέση με τις πραγματικές μας διαθέσεις.
Σε καμιά περίπτωση δεν ενδιαφερόμαστε και ούτε επιθυμούμε να ασχοληθούμε με τα του ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Επιθυμίας μας είναι να αναλάβουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων ασφαλώς των εφηβικών ομάδων καθώς και των τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας.
Ας μην ξεχνάμε ότι επί προεδρίας μου ξεπήδησαν από τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του συλλόγου αξιόλογα ποδοσφαιρικά ταλέντα…

Η συγκρότηση της «ομάδας στήριξη» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, απομένουν ακόμα δυο τρεις συναντήσεις, αλλά όπως έχω δηλώσει οι πόρτες μας παραμένουν ανοιχτές γι αυτούς που επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα.
Καλώ τους Καλαμαριώτες επιχειρηματίες, που δεν είναι λίγοι, να συμπραχθούν μαζί μας…
Ηχεί παράξενα οι Καλαμαριώτικες παρουσίες να αποτελούν την μειοψηφία στην προσπάθεια που κάνουμε.

Και κάτι ακόμα που αφορά στους φιλάθλους και ιδιαίτερα σε εκείνους που εξακολουθούν ανοήτως να συνδέουν την τύχη του συλλόγου με κόμματα και δημοτικές παρατάξεις.
Είχα πει και το επαναλαμβάνω: «Ας μη θεωρηθεί δεδομένη και τελεσίδικη η προσπάθειά μας αυτή… Οποιαδήποτε διολίσθηση σε τακτικές του παρελθόντος που ανάγονται στη σφαίρα της αναίτιας πολεμικής και της συκοφάντησης θα αποτελέσει την αιτία άδοξου τέλους του όλου εγχειρήματος…»

Ζητώ λοιπόν από τους πολύ λίγους έως ελάχιστους «υποτιθέμενους φιλάθλους» του Απόλλωνα να σταματήσουν το φθοροποιό έργο της «συκοφάντησης» και της φθοράς που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν και τους καλώ, εάν διαθέτουν τον στοιχειώδη ανδρισμό, να εμφανίσουν τα πρόσωπά τους και να αναπτύξουν σε δημόσιο διάλογο τα επιχειρήματα και τις αντιρρήσεις τους.
Ξεκάθαρα και αντρίκια και όχι με ανώνυμα email και τηλεφωνήματα…

Ζητώ ακόμα την συμπαράσταση και την συμμετοχή όλων των φιλάθλων μας και αυτών ακόμα που έχουν εγκαταλείψει την ομάδα και τους καλώ σε δημόσιο διάλογο από την φιλόξενη ραδιοφωνική συχνότητα του ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ.
Η ημερομηνία της εκπομπής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Και ένα παράπονο. Αν και ξέρουν που θα με βρουν οι οργανωμένοι(;) σύνδεσμοι, θεώρησαν περιττό να ανταλλάξουμε απόψεις και εξίσου περιττό να προβούν σε κάποια έστω δήλωση συμπαράστασης… Δεν ξέρω, αλλά σύντομα θα γνωρίζω τι πραγματικά συμβαίνει…»


Ypoloipo

No comments: