Sunday, March 7, 2010

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Νοέμβριος 1985
Τομπουλίδης, Σκούνας, ΑΛΕΞΙΟΥ, Τραϊνόπουλος, Νεντίδης, Τσκιλτζής, Κουτάς, Κότσαλος, Τσολερίδης, Σαββάκης
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ) ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ


Δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του Χάρρυ Κλυνν με τον Αλέξη Αλεξίου. Ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τον Αλέξη Αλεξίου για τα αποτελέσματα των μέχρι στιγμής ενεργειών του και του πρότεινε, με ανάληψη της τύχης του συλλόγου από την ομάδα της οποίας ηγείται, να αναλάβει τη γενική διεύθυνση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ποδοσφαιρικό τμήμα)
Ο Αλέξης Αλεξίου ο οποίος ως γνωστό συμμετέχει της «ομάδας Χάρρυ Κλυνν» δέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση που του έγινε και διαβεβαίωσε τον Χάρρυ Κλυνν ότι θα διαθέσει όλες του τις δυνάμεις και την πείρα που διαθέτει να αναγεννηθεί αγωνιστικά η ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο Αλέξης Αλεξίου γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1963 μεταγράφηκε επί προεδρίας Χάρρυ Κλυνν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ. Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αγωνίστηκε μέχρι το 1966 οπότε και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα το 1987 και 1 κύπελλο το 1990. Το καλοκαίρι του 1990 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο αγωνίστηκε 7 χρονιές.
Στην Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 5 Σεπτεμβρίου 1989 και συμμετείχε σε 10 αγώνες. Συμμετείχε στην ομάδα που αγωνίστηκε στο μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ.
Ο Αλέξης Αλεξίου χρημάτισε ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας Νέων την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων το 2008!
Με το τέλος της συνάντησης ο Χάρρυ Κλυνν δήλωσε, «Ο ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ… Έχει πολύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε…»


Ypoloipo

No comments: