Thursday, March 25, 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η "κόκκινη κερκίδα" και οι "Ιερολοχίτες"... Την εποχή που γεμιζε ασφυκτικά το γήπεδό μας... για να φτάσουμε στους 100 και 200 φιλάθλους!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

«Υπάρχουν κάποια θέματα και ζητήματα που λέγοντα ή δημοσιεύονται και κάποια άλλα που οφείλουμε να τα κρατήσουμε γα λόγους ευνόητους εκτός δημοσιότητας. Είπα πριν από αρκετό καιρό ότι το θέμα επανεξέτασης του υποβιβασμού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι νομικά μαχητό. Το ίδιο εξακολουθώ να πιστεύω και τώρα και ο νοών νοήτω…»

«Ειλικρινά εκπλήσσομαι από το γεγονός της πλήρους αδιαφορίας των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων (αν φυσικά δεν φυτοζωούν) της Καλαμαριάς καθώς και από την «πλήρη εξαφάνιση» των παλαιμάχων του συλλόγου τη στιγμή κατά την οποία επαναδραστηριοποιούνται σύνδεσμοι φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Χαλκιδική, στο Κιλκίς, στην Ημαθία, στις Σέρρες… ακόμα και στη μακρυνή Αυστραλία! Και ερωτώ εξακολουθούν να υφίστανται ή μήπως κατέληξαν «σύνδεσμοι σφραγίδες» οι ΡΟΖΟΝΕΡΙ, το ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ, και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ;»

«’Οσοι καλοθελητές επιμένουν να ισχυρίζονται ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν μπορεί «νομικά» να ενταχθεί στης δραστηριότητες του Δήμου ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή εξακολουθούν να τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι ο σύλλογος θα παραμείνει καθηλωμένος στην αναξιοπιστία και στην αγωνιστική ανυποληψία στην οποία και με δική τους ευθύνη οδηγήθηκε. Αρκετά με τους «μυαλοπώληδες» και τους «Απολλωνοπατέρες», αφού δεν είναι ικανοί να προσφέρουν το ελάχιστο, ας σιωπήσουν επιτέλους. Δηλώνω για μια ακόμη φορά κατηγορηματικά ότι εφόσον κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές και αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου θα ενεργοποιούνται μέσα από τον φορέα που ονομάζεται «ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»
Θα ήταν ευχής και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις να δεσμευτούν έναντι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με το ίδιο κατηγορηματικό τρόπο που δεσμεύεται και η δική μας παράταξη. Θα είμαστε οι πρώτου που θα χειροκροτήσουμε μια τέτοια συμπεριφορά…»
_________________________________

@Με πρωτοβουλία του Κώστα Ζώη έγινε χθες (23/3/10) συνάντηση του προεδρείου του «ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ» και του Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος κύριοι Λουκάς Τσακιρίδης και Παναγιώτης Χατζηανδρέου ενημέρωσαν τον Χάρρυ Κλυνν για τους σκοπούς και τις εν γένει δραστηριότητες του Ομίλου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο δραστηριότητα που αφορά στη συμμετοχή του Ομίλου στην προσπάθεια αναγέννησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ…
«Υλική και ηθική θα είναι η συμπαράσταση του Ομίλου στην προσπάθεια που έχετε αναλάβει» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Τσακιρίδης στον Βασίλη Τριανταφυλλίδης ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά το προεδρείο του Ομίλου για τις μέχρι στιγμής ενέργειές του, τον προγραμματισμό και την τακτική που πρόκειται να ακολουθηθεί στο άμεσο μέλλον.
Η συζήτηση έληξε με την υπόσχεση και από τις δύο μεριές μιας επόμενης συνάντησης για να τεθούν επί τάπητος και οι πρακτικές πλευρές των ζητημάτων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.
_____________________________

@Τον γνωστό Καλαμαριώτη Κώστα Ζώη επέλεξαν ως ενδιάμεσο τους ο
«Σύνδεσμος Φίλων Απόλλωνα Δυτικών Συνοικιών» που εδρεύει στη Σταυρούπολη προκειμένου να έχουν συνάντηση γνωριμίας, ενημέρωσης και συμπαράστασης με τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη.
Η Συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 26/3/10, ώρα 9 μμ στην Σταυρούπολη.
_____________________________

@Επίσκεψη στη Χαλκιδική και στις Σέρρες προγραμματίζει τις αμέσως επόμενες μέρες ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης προκειμένου να συνατηθεί με φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειας αναγέννησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την δημιουργία και επαναδραστηριοποίηση νέων και αδρανοποιημένων συνδέσμων φίλων ΑΠΟΛΛΩΝΑ…
_____________________________

@Με αφορμή την απραξία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων και των παλαιμάχων του Απόλλωνα φίλος Καλαμαριώτης μας στέλνει ξανά επιστολή του την οποία έχουμε αναρτήσει στο bolg της παράταξής μας την 29η Ιουλίου 2009.
http://oloigiatinkalamaria.blogspot.com/2009/07/80.html
Η αναφορά που γίνεται στο πρόσωπο του δημάρχου αφορά στον αποχωρήσαντα τέως δήμαρχο Χριστόδουλο Οικονομίδη.

Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε ξανά την επιστολή μου αυτή για να ξέρουν οι Καλαμαριώτες ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ποιοι αρέσκονται να μένουν στα λόγια των καφενείων.
Το όνομα, η διεύθυνση και το τηλέφωνό μου στη διάθεσά σας

Και ο δήμαρχος και οι παλαίμαχοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε. Για διαβάστε παρακαλώ το ρεπορτάζ από την εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ τον Ιούλιο του 2008

« Στηρίζω τον εκάστοτε πρόεδρο»
Χριστόδουλος Οικονομίδης
Το γεγονός ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος εναντίον του Ηλία Δαμήλου όπου οι φίλαθλοι αλλά και παλιοί παράγοντες έχουν απαιτήσει την αποχώρηση του Καλαματιανού παράγοντα, ο τελευταίος φαίνεται ότι βρήκε έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο λόγος για το Δήμαρχο Καλαμαριάς Χριστόδουλο Οικονομίδη ο οποίος πήρε ανοιχτή θέση στον …πόλεμο που ξέσπασε κατά του Δαμήλου εκφράζοντας την στήριξη του προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα: « Στηρίζω τον εκάστοτε πρόεδρο του Απόλλωνα όποιος και αν είναι αυτός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαμαριάς.
Σαφώς και αυτή η κίνηση αναμένεται να επηρεάσει αρκετούς φίλους του Απόλλωνα καθώς ο κ. Οικονομίδης είναι εκλεγμένος Δήμαρχος από τον λαό της Καλαμαριάς.
Η στήριξη που παρέχει στον Ηλία Δαμήλο είναι ότι καλύτερο για τον τελευταίο και του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Πρόθεση του Δημάρχου με αυτήν την κίνηση είναι να ηρεμήσει και να μην δυναμιτίσει το κλίμα στην ομάδα το οποίο είναι ..πολεμικό και να δείξει στον κ. Δαμήλο ότι υπάρχουν και άνθρωποι που στηρίζουν το έργο του Καλαματιανού παράγοντα.
Ωστόσο στο πλευρό του προέδρου του Απόλλωνα έχουν τεθεί και οι Βετεράνοι της ομάδας οι οποίοι στην συνέντευξη τύπου που είχε γίνει για την αποχώρηση του κ. Δαμήλου δεν είχαν δώσει το παρών θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την στήριξη τους προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα»

Να μας ζήσετε λεβέντες!!!

No comments: