Tuesday, November 25, 2008

ΤΡΥΠΩΝΩ-ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ

· Πάει περίπατο η περίφημη «κοινωνική πολιτική» της κομματικής διοίκησης του Δημάρχου κ. Χρ. Οικονομίδη. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο πέσανε οι μάσκες!!!


· ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) η ΔΕΤΠΑΚ με τις ευλογίες της ΣΟΥΠΕΡ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ διοίκησης του Δήμου… Και εις ανώτερα !!! ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!!


· Ο Δήμαρχος εις μάτην προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι… Λογύδρια και επιχειρήματα της δεκάρας που προκάλεσαν τα ειρωνικά χαμόγελα της αντιπολίτευσης και την οργή των εργαζομένων που παρακολουθούσαν έκπληκτη τη «θλιβερή παράσταση» που έδινε ο Δήμαρχος με του «βουβούς» σύμβουλούς του!

· Καταπέλτης η επιστολή του κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε συμμετείχε στη χθεσινή συνεδρίαση). OXI ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΤΠΑΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…

· Ο κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος» πρόεδρος της ΔΕΤΠΑΚ προσπάθησε με τη σειρά του να παρουσιάσει το μαύρο, άσπρο! Το μόνο, όμως, που κατάφερε ήταν η μήνη των εργαζομένων και τα καυστικά σχόλιά τους: «Δε φτάνει που διέλυσε τη ΔΕΤΠΑΚ, ζητάει και τα ρέστα από πάνω»

· Κάποιο άλλο σχόλιο ήταν ακόμα πιο καυστικό: «αυτά να πεις στον εισαγγελέα, πρόεδρε»

· Η διοίκηση απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι τη συζήτηση για το μέλλον των εργαζομένων της ΔΕΤΠΑΚ… Θα το συζητήσει, όμως, θέλει δε θέλει… ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΥΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…

· Πρέπει να παραδεχτούμε όπως ότι ο κ. Χρ. Οικονομίδης αναβάθμισε το λειτούργημα του Δημάρχου σε ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ…
Άντε με το καλό και Δήμαρχος
golden boy