Saturday, November 1, 2008

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ...

  • Άντε κι άλλη αύξηση στα τέλη καθαριότητας… Και να ’χαμε καθαριότητα πάει στο διάολο… Να πληρώνεις, όμως, από τα ακριβότερα, ίσως τα ακριβότερα, τέλη καθαριότητας και να θεωρείσαι η πιο βρώμικη περιοχή της μείζονος Θεσσαλονίκης…
    100% και πλέον αυξήθηκαν τα τέλη κατά τη διάρκεια της θητείας σας στη Δημαρχία κ. δήμαρχε… Να σας θυμήσουμε τα νούμερα; 7%, 5,5%, 6,9%, 7%... Και τώρα πάρτε κι ένα 3%!!!

  • Το να κάνεις δώρα σε δημοσιογράφους πουκάμισα, ασφαλώς και δεν είναι κακό… Αρκεί να μη συνοδεύονται τα πουκάμισα από… από γραβάτες, ας πούμε…

  • Δημοκρατικότατος ο υπό παραίτηση δήμαρχος κ. Χρ. Οικονομίδης. Ο μαναδικός δήμαρχος της μείζονος Θεσσαλονίκης και ίσως και της Ελλάδος ολόκληρης που αρνείται επίμονα να παραχωρήσει στη μείζονα αντιπολίτευση γραφείο και γραμματειακή υποστήριξη!
    Έτσι αντιλαμβάνεται ως φαίνεται τη Δημοκρατία ο κ. δήμαρχος… Τα δικά μας, δικά μας… και τα δικά σας,δικά σας…

  • Βασίλης Τριανταφυλλίδης: Επιμένω να μας παραχωρήσετε το γραφείο που σας ζητάμε εδώ και δύο χρόνια κ. δήμαρχε. Εξάλλου δικό σας θα είναι πάλι σε δυο χρόνια που θα είσαστε στην αντιπολίτευση…

  • Α, ώστε χρειάζεστε έγκριση από τον πάρεδρο για να πληρώσετε τους μισθούς των εργαζομένων κύριε αντιδήμαρχε των οικονομικών!
    Δεν μπορούσατε, δηλαδή, να πάρετε πολιτική απόφαση για να πληρώσετε τον κόσμο που φτάσατε να τον έχετε 4 μήνες απλήρωτο!!!
    Όποτε θέλετε, βέβαια, παίρνετε «πολιτική απόφαση» για να πληρώσετε (περίπτωση των εργαζομένων καθηγητών της μουσικής) κι όποτε θέλετε δεν παίρνετε…
    Γιατί δε λέτε καλύτερα ότι το ταμείον είναι μείον;

  • Στραβομουτσούνιασε ο κ. αντιδήμαρχος των οικονομικών όταν άκουσε δια στόματος του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης ότι ο δήμος είναι υπερχρεωμένος. Δυστυχώς, έτσι έχουν τα πράγματα κ. αντιδήμαρχε. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Θα κάνω τον κόπο να σας θυμίσω ένα προ πενταετίας έγκυρο δημοσίευμα…
    Εσείς ήσασταν πάλι στη διοίκηση… Αν δεν κάνουμε λάθος:

  • Δευτέρα 21 Ιουλίου 2003
    (
    http://www.bbc.co.uk/greek/local/030721_council.shtml)
    Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατούν 100 δήμοι που ουσιαστικά έχουν πτωχεύσει, ενώ άλλοι 250 δεν είναι σε θέση να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα.
    Πρωταθλητής στα χρέη είναι ο δήμος Νίκαιας, ο οποίος χρωστά περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ και ακολουθούν ο δήμος Καλαμαριάς με χρέη 30 εκατομμύρια ευρώ, ο δήμος Θεσσαλονίκης με χρέη 29 εκατ. ευρώ και ο δήμος Κασσάνδρας Χαλκιδικής με 22 εκατ. ευρώ.

  • Αυτά για το Σωτήριο έτος 2003… Πριν από πέντε χρόνια δηλαδή!
    Σήμερα , μετά από πένε χρόνια διοίκησης Οικονομίδη, ο εύρωστος(!) Δήμος Καλαμαριάς, εξακολουθεί να δανείζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει χρέη από προηγούμενα δάνεια!
    Μόλις πριν από 2-3 μήνες ζήτησε δάνειο 5.000.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς για να αποπληρώσει άλλο δάνειο που πήρε από το ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων!!! Κι όπως πάει το πράγμα όπου να ‘ναι βλέπω να ζητάει δάνειο από την ΑΛΦΑ για να πληρώσει την Πειραιώς!!! (Νομίζω ότι το πήρατε ήδη)
  • Εκτός κι αν κατορθώσατε μέσα στην πενταετία που μας πέρασε να φέρετε την κατάσταση ίσα βάρκα, ίσα νερά… Οπότε οφείλουμε όχι μόνο να σας παραδεχτούμε, αλλά και να σας χειροκροτήσουμε.

  • Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς...
    Δημοτική τηλεόραση ΑΡΓΩ ΤV...

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ TΙ ΑΠΕΓΕΙΝΑΝ;
    ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ(!!!) ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

  • Πρακτικό εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων (μηχανήματα, εξοπλισμός κλπ) υπάρχει άραγε; Αλλά τι λέω, εδώ δεν μπορούμε να βρούμε την επιτροπή εκκαθάρισης και θα βρούμε το πρακτικό εκποίησης;

  • Ένα πουλάκι μας είπε ότι κάποιοι ψάχνουν το σκάνδαλο του ΕΡΩΤΙΚΟΥ…

  • Το «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ» δεν το ξεχάσαμε… Έχει πάρει κι αυτό μαζί με τ’ άλλα το δρόμο του…