Saturday, November 1, 2008

ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κύριοι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, δεν παρέχετε καλές υπηρεσίες στο δήμαρχό σας ισχυριζόμενοι ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε ότι ο πρώτος δημότης της πόλης μας καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση (και δεν είναι μάλιστα και η πρώτη φορά…)
Τη λύπη μας εκφράζουμε κ. συνάδελφοι, γιατί τέτοιου είδους ειδήσεις κάθε άλλο παρά μας τιμούν.
Το Μαρτιο του 2008 η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα «ΠΑΡΕΒΑΣΗ» και αν θυμόμαστε το θέμα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο.
Για τους κ. συναδέλφους που ελαφρά τη καρδία μας αποκαλούν λασπολόγους παραθέτουμε την είδηση και αν υπάρξει διάψευση (αμφιβάλλουμε πλήρως γι αυτό) δε θα διστάσουμε να ζητήσουμε δημοσίως συγγνώμη…

«ΚΑΤΑΔΙΚΗ του κ. Οικονομίδη για «πράξεις και παραλήψεις που έγιναν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών του καθηκόντων ως Δημάρχου»…
Σε φυλάκιση ενός χρόνου καταδικάστηκε ο δήμαρχος κ. Οικονομίδης από το Α΄ τριμελές ποινικό εφετείο Θεσσαλονίκης στις 5-3-08.
Με την ίδια ποινή καταδικάστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι μέλη της τότε δημαρχιακής επιτροπής για τις ίδιες κατηγορίες. Για την ίδια υπόθεση απαλλάχτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που ορίστηκαν μέλη της δημαρχιακής επιτροπής μεταγενέστερα.