Saturday, April 24, 2010

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ...




Όσο περνούν οι μέρες και αντί τα προβλήματα  στον Απόλλωνα να μειώνονται  πολλαπλασιάζονται, τόσο περισσότερο είμαι πεπεισμένος ότι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
Η παράταξή  μας δεσμεύτηκε, εφόσον τιμηθεί με την ψήφο του λαού της Καλαμαριάς,  να κάνει πράξη την ήδη ενταγμένη στο πρόγραμμα υπόσχεσή της.
Και ας μη βιαστούν κάποιοι καλοθελητές να χαρακτηρίσουν την υπόσχεσή μας αυτή ψηφοθηρική. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ «ΜΑΡΤΥΡΙΟ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.


Ζητάμε λοιπό, από τον φίλο μας Δήμαρχο Θ. Μπακογλίδη και την παράταξη που διοικεί τον Δήμο να προβεί σε παρόμοια με τη δική μας δέσμευση ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ…
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ… Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ… ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
_______________________


«’Οσοι καλοθελητές επιμένουν να ισχυρίζονται ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν μπορεί «νομικά» να ενταχθεί στης δραστηριότητες του Δήμου ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή εξακολουθούν να τρέφουν την ψευδαίσθηση ότι ο σύλλογος θα παραμείνει καθηλωμένος στην αναξιοπιστία και στην αγωνιστική ανυποληψία στην οποία και με δική τους ευθύνη οδηγήθηκε. Αρκετά με τους «μυαλοπώληδες» και τους «Απολλωνοπατέρες», αφού δεν είναι ικανοί να προσφέρουν το ελάχιστο, ας σιωπήσουν επιτέλους. Δηλώνω για μια ακόμη φορά κατηγορηματικά ότι εφόσον κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές και αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου θα ενεργοποιούνται μέσα από τον φορέα που ονομάζεται «ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»
Θα ήταν ευχής και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις να δεσμευτούν έναντι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με το ίδιο κατηγορηματικό τρόπο που δεσμεύεται και η δική μας παράταξη. Θα είμαστε οι πρώτου που θα χειροκροτήσουμε μια τέτοια συμπεριφορά…»


Παλαιότερη δημόσια δήλωση του Βασίλη Τριανταφυλλίδη

Ypoloipo

No comments: