Tuesday, June 15, 2010

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Διορίστηκε διοίκηση Πρωτοδικείου!

Η δεύτερη προσπάθεια ήταν τελικά και η καθοριστική για τα δεκαπέντε μέλη του ερασιτέχνη Απόλλωνα, οι οποίοι έκαναν αίτηση στο Πρωτοδικείο για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Χθες, το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση και όρισε νέα διοίκηση στον ερασιτέχνη Απόλλωνα, όπερ σημαίνει ότι ο Απόστολος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της ομάδας και η «επόμενη διοικητική μέρα» αρχίζει να ξημερώνει πλέον στους «κοκκινόμαυρους».
Με βάση το νέο δεδομένο της απόφασης που εκδόθηκε (μετά από προσφυγή τεσσάρων μελών του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου) από το δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή για ακύρωση των εκλογών που ήταν προγραμματισμένες για χθες, 15 φυσικά πρόσωπα, μέλη του ΜΓΣ, οι Ιωάννης Ιωσηφίδης, Δημήτριος Λέκκας, Αναστάσιος Δημητριάδης, Βλαχερινή Δημητριάδου, Δημήτριος Ταραζάς, Βασίλειος Δράκος, Παναγιώτης Χατζηανδρέου, Γιώργος Ζαμπέτογλου, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Δημήτριος Σουβατζόγλου, Βασίλειος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Βιόπουλος, Μαργαρίτα Καστανιώτου, Γεώργιος Παπαδόπουλος και Λάζαρος Γιουρτζίδης, δια του δικηγόρου, Κώστα Παπαδόπουλου, έκαναν αίτηση στο Πρωτοδικείο για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Βάσει του διοικητικού κενού που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή λόγω κατεπείγοντος την αίτηση και όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης του ζητήματος την 17η Σεπτεμβρίου του 2010. Ως τότε, τα δεκαπέντε μέλη αναλαμβάνουν τη διοίκηση του συλλόγου.
Πρώτη συνάντηση στα γραφεία, σήμερα σε σώμα
Αυτό σημαίνει ότι ο Απόστολος Παπαδόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον προεδρικό θώκο, αν και, όπως έλεγε χθες, ετοιμάζει νέες νομικές κινήσεις, μέσω του εκπροσώπου του, Βαγγέλη Χατζηιωάννου.
Πολλά από τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, πάντως, συναντήθηκαν χθες στα γραφεία και έκλαναν μια πρώτη συζήτηση για τις προτεραιότητες που θα θέσουν. Το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Ιωσηφίδης, ο Δημήτρης Λέκκας, η Ρένα Δημητριάδου, ο Τάσος Δημητριάδης, ο Βασίλης Δράκος, αλλά και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Κώστας Βιόπουλος. Με τον δικηγόρο, Κώστα Παπαδόπουλο, που είχε μεγάλη συμμετοχή στη νομική «εκθρόνιση» του Παπαδόπουλου, συζήτησαν για το πώς θα κινηθεί πλέον η διοίκηση από εδώ και στο εξής, ενώ προγραμματίστηκε συνάντηση σήμερα στις 20.30 στα γραφεία του ΜΓΣ, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.
Έλειπαν βιβλία και σφραγίδα!
Όπως κατήγγειλαν τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου, από τα γραφεία του ερασιτέχνη χθες έλειπαν το βιβλίο των μελών του συλλόγου, το πρωτόκολλο, αλλά και η σφραγίδα. Παράλληλα, τα συρτάρια ήταν κλειδωμένα. Αυτό που είπαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι ότι αν δεν επιστραφούν όλα σήμερα, θα σταλεί εξώδικο στην πλευρά Παπαδόπουλου. Από εκεί και πέρα, στις πρώτες συζητήσεις έγινε λόγος για την αναγκαιότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ερασιτέχνη, να γίνει οικονομικές και διαχειριστικός έλεγχος, να ερευνηθεί το βιβλίο των μελών και στη συνέχεια να οδηγηθεί ο σύλλογος σε εκλογές. Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου βέβαια όπως ειπώθηκε από την πλευρά των μελών της διοίκησης, ο σύλλογος θα συνεχίσει έτσι, οπότε και θα λάβει χώρα ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά σε όλα τα τμήματα. Ενδεικτικά ήταν τα λόγια του Τάσου Δημητριάδη, που είναι και αντιπρόεδρος του ΤΑΠ: «Πρέπει να μας επιστραφούν όλα τα βιβλία, να γίνει ενδελεχής έλεγχος και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το μέλλον. Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε απλά το πρώτο βήμα. Υπάρχουν ακόμη πολλά για να διαβούμε, για να φτάσει ο σύλλογος εκεί που πρέπει».

Πηγή: metrosport

No comments: