Wednesday, June 16, 2010

ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αυτοπροτάθηκε ο Θεοδόσης Μπακογλίδης για τι διεκδίκηση του χρίσματος από το ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι δε θα υπάρξει κι άλλος μνηστήρας. Όμως το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος δεν κατέχει το αξίωμα έπειτα από εκλογική αναμέτρηση αλλά μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες που ακολούθησαν την παραίτηση του Χριστόδουλου Οικονομίδη, έχει ανοίξει την όρεξη διάφορων διεκδικητών του χρίσματος. Μεταξύ αυτών και η Μαρία Παυλίδου, δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ την οποία κατά ασφαλείς πληροφορίες πρότεινε η ομάδα του τέως δημάρχου Θρασύβουλου Λαζαρίδη… Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Μαρία Παυλίδου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ , η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο του κινήματος και του οποίοι υπήρξε και θερμή υποστηρίκτρια, θα είναι τελικά η επίσημη υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Θ. Μπακογλίδης δε φαίνεται, όμως, να εγκαταλείπει τον αγώνα αφού κατ’ επανάληψη έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το Δήμο είτε ως επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως «αντάρτης»
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κανένας σύμβουλος της παράταξης της οποίας ηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν τον πρότεινε κάτι που συζητείται έντονα στις τάξεις του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Εν τω μεταξύ «ψάχνονται» στο ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς μια και κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει τα ονόματα και τις διαθέσεις των κυρίων Γ. Λεβέντη και Λ. Γεωργίου οι οποίο κατά την έγκυρη εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αυτοπροτάθηκαν για το χρίσμα!

"Καλαμαριώτης"

No comments: