Saturday, June 12, 2010

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ 11-06-2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, σκοπός του οποίου είναι κατά το καταστατικό του το συμφέρον του Απόλλωνα και πώς αυτό εξυπηρετείται καλύτερα, και στα πλαίσια αυτά η στήριξη κάθε χρηστής διοίκησης, επεδίωξε με αίτησή του ενώπιον του δικαστού του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, και πέτυχε, να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία ανεστάλη η εκτέλεση της με αριθμό 25/28-6-2010 απόφασης του Δ.Σ. Του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς με την οποία η διοίκηση του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου προκήρυξε εκλογές για την Δευτέρα 14/6/2010, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση που προσδιορίστηκε για τις 5/7/2010.
Η αίτηση κατατέθηκε επ' ονόματος Χατζηανδρέα Παναγιώτη, Δημητριάδου Βλαχερινής, Ζώη Κωνσταντίνου και Ιωακειμίδη Ιωακείμ, μελών του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα και παράλληλα μελών του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, και έγινε δεκτή , αφού το δικαστήριο πιθανολόγησε ότι το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς ήταν έκπτωτο, αφ' ενός λόγω της ιδιότητας του προέδρου του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου ως εμπόρου αθλητικών ειδών, και αφ' ετέρου λόγω της παράλειψης του λοιπών μελών του Δ.Σ. να τον κηρύξουν έκπτωτο σε 15 μέρες αφ' ότου έλαβαν γνώση.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου.
Ευχόμαστε ολόψυχα η όποια διοίκηση προκύψει να κινηθεί με γνώμονα την ενότητα και το συμφέρον του Απόλλωνα και μόνο.
Επιπλέον δηλώνουμε ότι ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του, θα είναι πάντα εδώ για να υπηρετεί το συμφέρον του Απόλλωνα.

Για το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου
ο πρόεδρος Τσακιρίδης Λουκάς



Η αίτηση που κατατέθηκε από τον Όμιλο φίλων Απόλλωνα Πόντου στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, για την ακύρωση της με αριθμό 26/28-5-2010 απόφαση του Δ.Σ. του ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς. 
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

No comments: