Friday, December 4, 2009

ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΟΥΝ
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ...

ΠΡΩΤΟ "ΧΑΡΤΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΑΡΤΗ Ή ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΕΒΑΙΗ...

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!

ΜΕΤΡΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ) ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ!


4 Δεκεμβρίου 2009 01:05 ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Δεν αποχωρεί, προς το παρόν, ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Νηνεμία στην απειλούμενη ενότητα της παράταξης του δημάρχου της Καλαμαριάς, Χριστόδουλου Οικονομίδη, έφερε προς το παρόν τουλάχιστον, η τελευταία συνάντηση των δημοτικών συμβούλων που την απαρτίζουν.

Καταλυτικά στην αποτροπή της διάσπασης, λειτούργησε η δέσμευση των Δ. Σαρηγιάννη, Θ. Μπακογλίδη, Μ. Παυλίδου και Γ. Ιωσηφίδη ότι θα κινηθούν ενωτικά το επόμενο διάστημα αποφεύγοντας τους υψηλούς τόνους και την πρόκληση εντάσεων, κυρίως όμως η επιλογή του νυν δημάρχου να μην παραιτηθεί άμεσα από το αξίωμα, όπως ήταν η αρχική του απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συνέχιση της άσκησης των καθηκόντων του ζήτησαν η κ. Παυλίδου, ο κ. Ιωσηφίδης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν στο τέλος τόσο ο κ. Μπακογλίδης όσο και ο κ. Σαρηγιάννης.

Παράταση δύο μηνών

Στο τέλος της πεντάωρης συζήτησης συμφωνήθηκε ότι ο κ. Οικονομίδης δεν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, όπως είχε πει, αλλά θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο μήνες, προκειμένου έως τότε να στηθούν κάλπες από τις οποίες οι πολίτες θα υποδείξουν τον αντικαταστάτη του. Το θέμα όμως είναι ότι το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει σε διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις την παράταξη του κ. Οικονομίδη, δεν θέλει με κανέναν τρόπο να ανοίξει τέτοιου είδους διαδικασίες, μέχρι να αποκτήσει νομοθετικό περιεχόμενο η διοικητική μεταρρύθμιση, ενώ οι διάδοχοι του δημάρχου δείχνουν ανυπόμονοι...


Ypoloipo