Friday, December 11, 2009

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ

Σε συνέντευξή του στο portal του «Αγγελιοφόρου» (agelioforos.gr) ερωτάται ο υπό αποχώρηση δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης από τον δημοσιογράφο:

Κοιτώντας πίσω στα χρόνια της διοίκησης του Δήμου Καλαμαριάς, ποιο έργο σας κάνει πιο περήφανο;

Και ο κ. δήμαρχος απαντάει:


Πολύ σημαντικά είναι τα έργα που είχαν να κάνουν με τον αθλητισμό, το Κολυμβητήριο για παράδειγμα, που είναι το μόνο που λειτουργεί το χειμώνα από την Αυτοδιοίκηση, με τους καλύτερους όρους υγιεινής και ασφάλειας, το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αριστοτέλη με τον πλαστικό χλοοτάπητα, έργα που αποτελούν επένδυση για τη νεολαία. Εξίσου σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το παιδί. Στόχος μας είναι από τον επόμενο Σεπτέμβριο να μη μείνει έξω από παιδικό σταθμό στην Καλαμαριά, ανεξάρτητα από το αν δουλεύει η μητέρα ή όχι. Και ας μην ξεχνάμε ότι η Καλαμαριά απέκτησε πλατεία, που δεν διέθετε παλιά, αναδεικνύοντας το παραδοσιακό κέντρο ακόμα καλύτερα, μετατρέποντας το παλιό δημοτικό σχολείο σε δημαρχείο και με έναν από τους ωραιότερους και πιο λειτουργικούς χώρους στάθμευσης, κάτω από το δημαρχείο. Στο τέλος της θητείας άλλωστε θα παραδώσουμε δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης στο κέντρο της Καλαμαριάς.


Εμείς δε χρειάζεται να σχολιάσουμε… Υπογραμμίστε στην απάντηση του δημάρχου ποια είναι τα "έργα" για τα οποία είναι υπερήφανος ο δήμαρχος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Αναλογιστείτε μόνο ότι ο κ. Οικονομίδης διετέλεσε δήμαρχος Καλαμαριάς για τρεις τετραετίες!!!


ΥΓ
Το κολυμβητήριο είναι έργο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ο τεχνητός χλοοπάπητας του Αριστοτέλη της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης!!!

Ypoloipo