Monday, September 6, 2010

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ τρέμουν το Μνημόνιο

Factorx

Τη θέση ότι το ζήτημα του μνημονίου δεν πρέπει να κυριαρχήσει στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.
«Το μνημόνιο φυσικά επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας, φυσικά και έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα ζήσουμε με το μνημόνιο τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν διχογνωμίες κατά πόσον είναι ωφέλιμο ή όχι για τη χώρα, αλλά το κρίσιμο διακύβευμα στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι το μνημόνιο. Όποιος κάνει σημαία του το θέμα του μνημονίου στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση της Αθήνας, βρίσκεται σε λάθος εκλογές» είπε ο Γ. Καμίνης.
Τον ίδιο φόβο απέναντι στην αντιμνημονιακή πολιτική της ΝΔ έδειξε απο την πρώτη ημέρα και ο κ. Μπουτάρης. Σε σημερινές δηλώσεις του αναγνώρισε ότι το Μνημόνιο επηρεάζει την ψήφο των πολιτών και επιτιθέμενοσος στην ΝΔ είπε: «σε αυτή τη φάση μνημόνιο-ξεμνημόνιο πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε ο καθένας στον τομέα, τον οποίο επιλέγει, να δουλέψουμε προκειμένου να βγει η χώρα από αυτή την κρίση, η οποία, πρέπει να υπογραμμίσω δεν είναι οικονομική μόνο».

No comments: