Wednesday, May 26, 2010

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

 
Δικαιολογητικά για την εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς δέχεται ο Δήμος Καλαμαριάς  έως και την Τρίτη 15 Ιουνίου. Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά από δυόμιση μέχρι πέντε ετών, να συμπληρώνουν δηλαδή τα δυόμιση μέχρι τις 31 Αυγούστου. Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού (έντυπες αιτήσεις όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς, στα Κ.Ε.Π και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς ,www.kalamaria.gr.

Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό γέννησης.

Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δυο γονείς εργάζονται ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης τους και επικυρωμένη βεβαίωση ενσήμων από το Ι.Κ.Α, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.

Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2009.

Υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού.

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις. Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά από δυόμιση μέχρι πέντε ετών (να συμπληρώνουν τα δυόμιση μέχρι τις 31 Αυγούστου 2010).

Επανεγγραφές νηπίων:
Οι επανεγγραφές αφορούν τα νήπια που φοιτούν στους σταθμούς μας και επιθυμούν να παραμείνουν και για το σχολικό έτος 2010 - 2011. Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν:
Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού (έντυπες αιτήσεις όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς και στα Κ.Ε.Π
Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.
Βεβαίωση εργασίας της μητέρας καθώς και βεβαίωση αγοράς ενσήμων επικυρωμένη από το Ι.Κ.Α, εάν εργάζεται στον ιδιωτικό φορέα ή φωτοτυπία βιβλιαρίου ΤΕΒΕ.
Οι αιτήσεις συμπληρωμένες με τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται στα γραφεία Διοίκησης του Δ.Ο.Κ.Φ. (Εθν.Αντίστασης και Ικάρων ) Φοίνικας αλλά και στους παιδικούς σταθμούς.

No comments: