Monday, August 30, 2010

Σύντροφε Μπακογλίδη, εσείς τι λέτε;

Αυτό που απεχθάνομαι στην πολιτική, ως πολίτης, είναι οι εύκολες ερωτήσεις στους υποψήφιους, που τους δίνουν το δικαίωμα, να φλυαρούν γενικόλογα.


Στις ερωτήσεις για πραγματικά και πρακτικά ζητήματα φαινεται η αξία του πολιτικού, όχι στις ξύλινες δηλώσεις "αλλάζουμε σελίδα", "βλέπουμε το μέλλον" και λοιπές μπαρούφες. Κι επειδή συμπαθώ και εκτιμώ το Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, θα ήθελα δημοσίως να τον ρωτήσω, ως δημότης Καλαμαριάς: "είναι γνωστό σύντροφε Θεοδόση, ότι και εμείς οι σοσιαλιστές αντιδράσαμε σφοδρά σε κάθε προσπάθεια να φύγει το Κόδρα, από τον έλεγχο του Δήμου Καλαμαριάς. Αν τολμούσε ο Καραμανλής να κάνει αυτό που γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, το τραγούδι "πήρε φωτιά η Καλαμαριά" θα γινόταν πραγματικότητα.


Τώρα, που το ΠΑΣΟΚ εκδηλώνει την πρόθεσή του να πουλήσει σε ιδιώτες το (νομικά περιπλεγμένο) στρατόπεδο Κόδρα, πώς θα αντιδράσετε;
Τώρα, που περιμένετε το χρίσμα λέω. Θα συγκρουστείτε με το κόμμα για το καλό του Δήμου;
Τι βαραίνει στη ζυγαριά περισσότερο; Το χρίσμα ή η Καλαμαριά μας; "
dimokratis/taxalia

Και για να μην ξεχνιόμαστε σύντροφε (επειδή εγώ σκαρφάλωσα για να μπει αυτό το πανό διαμαρτυρίας εναντίον της πολιτικής της ΝΔ και απεχθάνουμαι τις κωλοτούμπες):


3 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Ο Δημος Καλαμαριας ειναι ο πιο κλικαδορικος Δημος που υπαρχει. Αμετρητες παρανομες προσληψεις με αποτελεσμα να παρεμβει το ΑΣΕΠ, συμβασεις εργασιας φωτογραφικες, χωρις να ζητουντε τιτλοι σπουδων, με κριτιριο τα ενσημα ΙΚΑ 5ετιας, αλλα αυτοι που παιρνουν την συμβαση εχουν εργασια χρονια....οταν σε κανενα οργανισμο δεν επιτρεπουν πανω απο 24 μηνες υπηρεσια. Δεν δινετε καμμια ευκαιρια σε δημοτες της Καλαμαριας να διεκδικήσουν μια θεση εργασιας με ισους ορους, και απο την αλλη χανουν και τις ευκαιριες στο Δημο Θεσσαλονικης λογο εντοπιοτητας. Ειναι τοσο φουλ σε προσωπικο που οι υπαλληλοι μαλωνουν αν πεση δουλεια και την κανει ο ιδιος. Ειναι απεριγραπτη η εικονα που βλεπεις σε διαφορες υπηρεσιες του Δημου. Εχει ενα ΚΕΠ ντροπη, χωρις παραβολα, αν ζητησεις παραβολο σε στελνουν διπλα σε ψιλικατζιδικο να αγορασεις, τωρα πως ειναι δυνατον να εχει παραβολα το μαγαζακι και οχι το ΚΕΠ ειναι να απορει κανεις...μαλλον κατι βρωμικο παιζει.
 
Ανώνυμος είπε...
Ειναι απιστευτο το ρουσφετι, μαλιστα το ξεχωριζουν σε καλο και κακο. Προσφατο παραδειγμα καλου ρουσφετιου: πουλησαν τζαμπα εκταση του Δημου προς 650 ευρω...με τον ορο λενε η επιχειρηση να παρει προσωπικο καλαμαριωτες!!!! Δηλαδι διπλο ρουσφετη σε ενα πακετο...και τζαμπα πουλαμε δημοτικη εκταση και τους γνωστους μας βαζουμε σε δουλειες....ευγε παληκαρια. Και μετα αγοραζουν 1600 ευρω για να κανουν σχολειο.
 
Ανώνυμος είπε...
Οταν ο κ. Γκεσουλης δεν βγηκε βουλευτης, και φιλαρακι του κ. Οικονομιδη, εβαλαν την γραματεα του Γκεσουλη με αποσπαση στον Δημο, στο γραφειο Παιδειας. Η εν λογο γραματεας ποτε δεν ασχοληθηκε με δουλειες του Δημου και του Γραφειου Παιδειας αλλα μετετρεψε το γραφειο της σε εκλογικο γραφειο του Κ Γκεσουλη...και φυσικα ολα τα εξοδα τα πληρωσε ο δημος και οι Δημοτες του. Πηγή: taxalia

No comments: