Monday, August 24, 2009

MAIL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  • Την ομάδα την διαλύσανε οι Καλαμαριώτες φίλαθλοι. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για την κατάντια του Απόλλωνα που αγκάλιασαν και ανεχτήκαν επί τόσα χρόνια τους απατεώνες τους Καλαματιανούς. Τι έγινε τελικά με την επιτροπή σωτηρίας, με τον φλαφλατά δήμαρχο Καλαμαριάς, με τον κ. Λέκκα και τα τσανάκια του Ιωσηφίδη, Αβραμίδη και Σία; Αφήσατε τον Απόλλωνα να βυθιστεί στη λάσπη και ζητούσατε απόξω-απόξω να έρθει ο Χάρη Κλυνν να πληρώσει τα χρέη που αφήσανε οι απατεώνες και οι διοικήσεις τους; Και εσείς κύριοι Σολωμονίδηδες που λέτε ότι αγοράσατε τις μετοχές που δεν τις αγοράσατε, γιατί τις πήρατε αφού δεν είχατε λεφτά να κρατήσετε την ομάδα στη Β’ Εθνική; Πήρατε τις μετοχές και περιμένατε να έρθουν κάποιοι άλλοι να αναλάβουν χρέη 6 εκατομ. ευρώ; Καλό ήταν τελικά και το κόλπο με το ΑΦΜ του Θερμαϊκού Θέρμης αλλά μάλλον σας πήρανε χαμπάρι και σας στείλανε αδιάβαστους. Κρίμα στους κόπους και στις θυσίες κάποιων ανθρώπων που κρατήσανε ψηλά με νύχια και με δόντια του σημαία του Απόλλωνα.
    ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΚΟΣΑ
  • Οι αδελφοί Σολωμονίδη που ισχυρίζονται ότι είναι οι μεγαλομέτοχοι της Καλαμαριάς δεν αγόρασαν ούτε μια μετοχή. Απλά και μόνο τους δόθηκε το ελεύθερο να διαχειριστούν τις μετοχές κάποιων άλλων. Ας αναρωτηθούν ορισμένοι τι παιχνίδι τελικά παίχτηκε στην πλάτη του Απόλλωνα. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΡΟΔΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!!!
    ΓΙΑΓΚΟΥΛ

  • Μόνο με παρέμβαση του Χάρρυ Κλυνν μπορεί κάτι να αλλάξει… Όσο είναι νωρίςΜερικοί δε θυμούνται όταν έπεσε ο Απόλλων στη Β’ Εθνική και ζητήθηκε η βοήθειά του (Επί Μελίνας) οι ομάδες ως δια μαγείας από 18 γίνανε είκοσι!
    Σερίφης

  • Ξέρουνε οι κύριοι σωτήρες που δίνανε τις συνεντεύξεις με το τσουβάλι ότι πρέπει η ομάδα να μείνει τρία ολόκληρα χρόνια στη Δ’ Εθνική για να μπορέσει να κηρύξει πτώχευση; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ
    JONAS

  • Μπορείτε να μας πείτε τι ρόλο παίζουν τελικά οι υπεραπολλωνιστές ΡΟΖΟΝΕΡΙ που βγαίνουν δια του προέδρου τους και απειλούν τους πάντες και τα πάντα; Ωραίο τρόπο βρήκαν ορισμένοι να αλιεύσουν ψήφους. Σιγά σιγά όμως όλοι ξεσκεπάζονται
    PETROS

  • ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ
    Κωστίκας

  • Θυμάμαι όταν επί προεδρίας Βασίλη Τριανταφυλλίδη παίζαμε στο γήπεδο του Άρεως ήμουν μαζί με ένα τσούρμο άλλα τα παιδάκια στην κοκκινόμαυρη κερκίδα. Άντε τώρα να δημιουργήσεις καινούργιους φιλάθλους που θα παίζει η ομάδα ποιος ξέρει πόσα χρόνια στην Δ’ και στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Δε βαριέσαι ένα δυο μήνες οι υπεραπολλωνιστές θα βρίζουν ο ένας τον άλλο και μετά θα ξεχαστούν όλα. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!
    JIMAKOS

  • Ο πολύς κύριος Ιωαννίδης ενδιαφέρθηκε για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, την Καβάλα, αλλά για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τσιμουδιά. Κύριε Ιωαννίδη Θεσσαλονικιέ έχει ο καιρός γυρίσματα. Σας θυμίζω ένα απόσπασμα από την επιστολή του πιο αγνού Απολλωνιστή Γιώργου Βιβυλάκη «Ο Απόλλων ευτύχησε να πέσει με Πρωθυπουργό Σαλονικιό, με Υφυπουργό Αθλητισμού Σαλονικιό, με πρόεδρο της ΕΠΟ Σαλονικιό και με δήμαρχο Πειραιά Σαλονικιό εκ Γρεβενών. Απ΄ όλους αυτούς, δεν ακούστηκε ούτε «κιχ». Τσιμουδιά, έστω φαρισαϊκή συμπαράσταση από τους δημοσιοκρατούντες στη βόρεια Ελλάδα.»
    ΚΑΖΑΝ

  • Φίλε Κέρβερε
    Λυπούμαστε αλλά το e-mail σου δεν είναι δημοσιεύσιμο.

    Mail με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο δε θα αναρτώνται
    ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG


Ypoloipo