Saturday, October 20, 2007

ΠΟΛΙΤΗΣ Κ-ΟΡΟΪΔΟ…


Αντιγράφω από την ιστοσελίδα ΗΜΙΑΙΜΟΣ (http://imiaimos.blogspot.com/2006/03/blog-post.html) σχόλιο μετά σχετικής φωτογραφίας με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2006 για το περιοδικό του Δήμου Καλαμαριάς «ΠΟΛΙΤΗΣ Κ» (Πολίτης Κ-ορόιδο αποκαλείται στο σχόλιο) που αναφέρεται στο διαχρονικό και κατ’ εξακολούθηση «κοροϊδιλίκι» του «εκδότη» κ. Οικονομίδη και των «δημοσιογράφων της μπριζόλας» που χωρίς ίχνος ντροπής εξακολουθούν να παραπληροφορούν με ανακρίβειες και ψεύδη το λαό της Καλαμαριάς λιβανίζοντας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού που πληρώνουν οι Καλαμαριώτες το ανύπαρκτο έργο της διοίκησης Οικονομίδη…

Γράφει, λοιπόν, ο ΗΜΙΑΙΜΟΣ:

«Λέει (υποθέτουμε) ο Δήμαρχος Καλαμαριάς: «Πιο μάγκας είναι ο Δήμαρχος Θερμαϊκού και μοστράρει στα διαφημιστικά του έντυπα (Δέστε στα Μυστικά του Κόλπου) και τα πλέον αποτυχημένα έργα του; Να κι εγώ.»
Θαυμάστε.
Οι πλωτές κατασκευές που φιγουράρουν ως «ολόσωμη» (εξώφυλλο-οπισθόφυλλο) φωτογραφία στη βιτρίνα του Πολίτη Κ (πολίτη Κ-ορόιδου-!) ήταν προεκλογική υπόσχεση του κ.Οικονομίδη (Δημάρχου) στους ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής που δεν έχουν πού να δένουν ασφαλώς τις βάρκες τους.
«Ψηφίστε με» τους είπε «κι εγώ είμαι εδώ.»
Αμέσως μετά την εκλογή του, έπεσαν οι διασυνδέσεις για να γίνει και η Καλαμαριά «Ολυμπιακός Δήμος»!
Κανείς δεν κατάλαβε βεβαίως τι σήμαινε αυτό, ούτε μας έχει εξηγήσει μέχρι σήμερα. Το προφανές είναι ότι με το «Ολυμπιακό» βάπτισμα σχεδιάστηκε η «απαλλοτρίωση» του προϋπολογισμού σε άχρηστα έργα που βαφτίστηκαν και αυτά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ» όπως αυτό της φωτογραφίας. Έτσι, ο κύριος Δήμαρχος με 150 εκατομμύρια, ίσως και περισσότερα, πεταμένα στη θάλασσα και ενδεχομένως… σε τσέπες, πέτυχε να τηρήσει την υπόσχεσή του για «πλωτό αλιευτικό καταφύγιο» ενώ παράλληλα έπεισε τους Δημότες του ότι συμμετέχουν ενεργά και στους Ολυμπιακούς αγώνες (έφερε και τη Γιάννα για ψάρι στη Νέα Κρήνη).
Τρία χρόνια μετά ο «πλωτός λιμήν», όπως φαίνεται στο δικό του φυλλάδιο στολίζει την παραλία της Καλαμαριάς, άδειος κι έρημος γιατί το Λιμεναρχείο με βάση τον έλεγχο της κατασκευής (κάτι από επισοβαντισμένο φελιζόλ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ακόμα και την ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ οποιουδήποτε πλωτού μέσου σ’ αυτήν».

Καλαμαριώτης