Tuesday, May 22, 2007

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Συνάντηση με τον κ. Γ. Βουλγαράκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Πολιτισμού είχε σήμερα στην Αθήνα ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)
Ο Χάρρυ Κλυνν αφού εξέθεσε την πολιτική και τους προβληματισμούς της παράταξής του πάνω σε θέματα πολιτισμού, αντάλλαξε με τον υπουργό χρήσιμες και εποικοδομητικές απόψεις που σχετίζονται άμεσα με την πόλη της Καλαμαριάς και ενημερώθηκε για τον γενικότερο σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με τα διατηρητέα κτίρια του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα.

Ο Χάρρυ Κλυνν ζήτησε βοήθεια και συμπαράσταση σε θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό στο Δήμο Καλαμαριάς δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο μέλλον του πρώην στρατοπέδου Κόδρα τονίζοντας ταυτοχρόνως τη διακαή επιθυμία όλων των Καλαμαριωτών να αποδοθεί επιτέλους «ο πνεύμονας» αυτός στους Καλαμαριώτες και κατ’ επέκταση σε όλους τους Θεσσαλονικείς.

Ο κ. Βουλγαράκης διαβεβαίωσε τον Χάρρυ Κλυνν για ουσιαστική και έμπρακτη συμπαράσταση τόσο από δικής του πλευράς προσωπικά, όσο και από πλευράς Υπουργείου.

No comments: