Tuesday, May 22, 2007

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Κατέλαβαν τα πεζοδρόμια οι ψηφοφόροι και οι φίλοι της παράταξής μας στα εγκαίνια των γραφείων μας στο δεύτερο όροφο του κτιρίου γραφείων στην οδό Πασαλίδη 90-92.
Μετά τον αγιασμό ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Τριανταφυλλίδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ανέλυσε τους στόχους και τις τακτικές της παράταξης μέχρι τις επόμενες Δημοτικές ΕκλογέςΜεταξύ των άλλων ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης τόνισε: «Δεν είχαμε προεκλογικά τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή μας να προβάλουμε τις θέσεις μας, να σχηματοποιήσουμε το όραμά μας για την Καλαμαριά, να επιτύχουμε το βασικό μας στόχο, τη δημιουργία μιας μαζικής συσπείρωσης δηλαδή και ενεργοποίησης πολιτών κάθε ηλικίας, με σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα στην πόλη μας. Θέλω να γνωρίζετε, όμως, ότι δώσαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα και είμαστε υπερήφανοι που αρθρώσαμε πολιτικό λόγο, που σταθήκαμε η αιτία να ανακαλύψει ξανά μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας τις έννοιες γειτονιά, κοινωνικές σχέσεις, κανόνες λειτουργίας της πόλης, αλληλοσεβασμός, ευθύνη του πολίτη, δημοκρατικές διαδικασίες, συλλογικές αποφάσεις… Οι αντίπαλοί μας επιστράτευσαν τα γνωστά προσφιλή τους όπλα: Το ψεύδος και τη λασπολογία…
«Ο Χάρρυ Κλυνν θα κατακλέψει το Δήμο, όπως κατάκλεψε και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!»
«Αν εκλεγεί ο Χάρρυ Κλυνν θα ξεπουλήσει τη Μαρίνα και την πλαζ της Αρετσούς!»
«Ο Χάρρυ Κλυνν είναι κλέφτης και τοκογλύφος!»«Αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Χάρρυ Κλυνν η Καλαμαριά θα γεμίσει όπλα και ναρκωτικά!!!»
«Και να εκλεγεί Δήμαρχος ο Χάρρυ Κλυνν δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του γιατί υπέστη καρδιακή προσβολή!» Οποία ειρωνεία…
«Αν εκλεγεί ο Χάρρυ Κλυνν θα παραιτηθεί και Δήμαρχος θα αναλάβει ο κ. Τάσος Αφεντουλίδης»
Η λασπολογία συνεχίστηκε και μετά τις εκλογές. Οι Κασάνδρες της συμπολίτευσης είχαν προφητέψει αμέσως μετά τις εκλογές και τη διάλυση της παράταξής μας…
«Στις 16 Οκτωβρίου το συνονθύλευμα της παράταξης του Χάρρυ Κλυνν θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη»
Είχαν προεξοφλήσει μάλιστα και την εξαφάνισή μου από την Καλαμαριά! Γνωρίζανε μέρα, ώρα, μέσο και ημερομηνία!
«Στις 16 Οκτωβρίου ο Χάρρυ Κλυνν με το πρώτη πτήση της AEGEAN θα αποχαιρετίσει την Καλαμαριά με εισιτήριο χωρίς επιστροφή»Αυτά διαλαλούσε ο κ. Οικονομίδης στην κεντρική του προεκλογική ομιλία.
Η Ανεξάρτητη παρέμβαση Πολιτών Καλαμαριάς , όμως, είναι εδώ…
Κι ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης είναι εδώ…
Είμαστε όλοι εδώ. Καλαμαριώτες και Καλαμαριώτισες από όλους τους πολιτικούς χώρους έτοιμοι για το καινούργιο ξεκίνημά μας.
Είμαστε όλοι εδώ, γιατί τιμούμε τους 14.400 συμπολίτες μας που μα ψήφισαν και τους άλλους τόσους που, δυστυχώς, δε μας κατάλαβαν…
Είμαστε όλοι εδώ και παραμένουμε εδώ γιατί πιστεύουμε στους θεσμούς της Δημοκρατίας, την αντιπολίτευση που τώρα υπηρετούμε και τη συμπολίτευση που στις επόμενες εκλογές θα κατακτήσουμε…»
Τα γραφεία μας λειτουργούν καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…

No comments: