Tuesday, May 12, 2009

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010




Kι ενώ στην παράταξη που διοικεί το δήμο οι "εν δυνάμει" υποψήφιοι (είναι και πολλοί) δίνουν την μάχη του επικρατέστερου και έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τα μεγάλα προβλήματα της Καλαμαριάς για να τα "υποσχεθούν" προεκλογικά στους πολίτες, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) ανακοίνωσε, ότι θα είναι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καλαμαριάς στις εκλογές του 2010.

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Τριανταφυλλίδη έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συνοδεύουν τον μελλοντικό δήμαρχο της Καλαμαριάς.


Παρά την "λασπολογία" τα "ψέματα" και την χωρίς προηγούμενο "καθοδηγούμενη" εχθρικότητα που επέδειξαν το "κατεστημένο" και «ορισμένοι παράγοντες» της Πόλης προς το πρόσωπό του, ο Χάρρυ Κλυνν, υπομονετικά αλλά και μαχητικά ανέδειξε την πολιτική ως ηθική αξία της κοινωνίας.


Συνεπής και με διαρκή παρουσία από τις προηγούμενες εκλογές, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην κοινωνία της Καλαμαριάς, συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάδειξη του πολιτικού λόγου και των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Καλαμαριά.


Οι απόψεις του, για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στις τοπικές κοινωνίες, οι προτάσεις του για τα επί μέρους μεγάλα προβλήματα και ο τρόπος επίλυσής τους, για την Καλαμαριά αποτελούν σήμερα σημείο αναφοράς στις συζητήσεις των συμπολιτών μας.
Πιστός στη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, στη συνεργασία όλων των δυνάμεων του τόπο όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, λειτούργησε πραγματικά έξω από "κομματικές και παραταξιακές" σκοπιμότητες.
Ο Χάρρυ Κλυν είπε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Δεν αποδέχομαι τη λογική του "χρίσματος" από τα κόμματα. Τα κόμματα οφείλουν να μην εγκλωβίζουν τους πολίτες σε μια στενά κομματική και παραταξιακή λογική στις τοπικές κοινωνίες. Αρνούμαι τους χαρακτηρισμούς, αριστερός, δεξιός, κεντρώος που περιχαρακώνουν τους πολίτες σε μια τοπική κοινωνία. Αρνούμαι τη μονοπώληση του προοδευτισμού απο ορισμένα κόμματα. Προοδευτικοί υπάρχουν σ' όλο το πολιτικό φάσμα, όπως και συντηρητικοί. Να ξεπεράσουμε τις ιδεοληψίες μας και να δούμε από κοινού τα προβλήματα και το μέλλον της Καλαμαριάς. Η κοινωνία είναι αρκετά ώριμη να στηρίξει τη συνεργασία όλων των δυνάμεων για το καλό και την πρόοδο της Πόλης μας»

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν) είναι πάνω από παρατάξεις, και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Η προσωπικότητά του, οι ιδέες του, οι αντιλήψεις του, η πραγματική αγάπη του για την Καλαμαριά, δεν μπαίνουν σε καλούπια ούτε σε σκοπιμότητες...

Είναι έτσι, όπως πρέπει να είναι ο αυριανός δήμαρχος Καλαμαριάς…

ΒΙΚΟΣ