Saturday, September 15, 2007

Η "ΠΡΩΤΙΑ" ΤΩΝ "ΠΡΟΚΗΠΙΩΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ...

Η ΠΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ!!!
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΚΗΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΩΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ...
(Μπορούν να τοποθετηθούν και στις οροφές των αυτοκινήτων!)

Διαβάζουμε στον «Πολίτη Κ» που εκδίδει για να αυτοδιαφημίζεται ο κ. Χριστόδουλος Οικονομίδης και πληρώνει ο λαός της Καλαμαριάς:

«ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ… Με κάδους στα προκήπια των πολυκατοικιών είναι αποφασισμένος να δώσει λύση ο Δήμος Καλαμαριάς στη δύσκολη αποκομιδή απορριμμάτων στην περιοχή της επέκτασης»

Για όσους δε γνωρίζουν, η «επέκταση» είναι η περίφημη «Νέα Καλαμαριά»…
Η πόλη υπόδειγμα όπως καυχόντουσαν οι εμπνευστές του τερατουργήματος της επέκτασης και του κοινωνικού συντελεστή που… κάθε άλλο παρά κοινωνικός αποδείχτηκε…

Ούτε τα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να περάσουν από την «πόλη υπόδειγμα»!!!

Και ξεδιάντροπα, οι διοικούντες το Δήμο, χωρίς ίχνος σεβασμού προς τους άτυχους αγοραστές, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πάντων αναγγέλλουν «ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ... Κάδοι στα προκήπια των πολυκατοικιών!!!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, τι άλλο θα ακούσουνε τα αυτιά μας…

Αν και με τη λύση «προκήπια των πολυκατοικιών» το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων συνεχίζει να υφίσταται, μπορείτε, ανέτως, να τοποθετήσετε του κάδους στις κρεβατοκάμαρες των διαμερισμάτων!!!

Στην Καλαμαριά του αυτοσχεδιασμού και του διοικητικού παραλογισμού οι έννοιες της "αυτοκριτικήςς" και της «συγγνώμης» παραμένουν μάλλον άγνωστες λέξεις…

Το να προσπαθείς να δώσεις εκ των ενόντων λύση στο πρόβλημα που εσύ δημιούργησες μπορεί, τέλος πάντων, κάποιοι (και ιδιαίτερα οι συζούντες με τη μπόχα των σκουπιδιών) να το κατανοήσουν.

Το να προβάλλεται, όμως, η έσχατη αυτή λύση της απελπισίας ως ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!!! σημαίνει περιφρόνηση και προσβολή στην κοινή λογική.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΙΟI ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟI ΚΥΡΙΟΙ; ΣΤΑ "ΠΡΟΚΗΠΙΑ" ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΠΡΙΜΑΤΩΝ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΡΩΤΙΑ!!!

ΥΓ

Αναφερθήκαμε κατά το παρελθόν στη δημοσιογραφική ομάδα(!) του «ΠΟΛΙΤΗ Κ» που συνειδητά συμπράττει στη γελοιοποίηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος γράφοντας «κοτσάνες» του τύπου: «Επιτέλους μετά από επίμονες προσπάθειες του δημάρχου κ. Χριστόδουλου Οικονομίδη το μετρό θα φθάσει μέχρι την Καλαμαριά…»

Με την σημερινή, όμως, «πρωτιά» των «προκηπίων» η συγγραφική ομάδα «υπερέβη τα εσκαμμένα»…

Κυρίες και κύριοι της δημοσιογραφικής ομάδας του «ΠΟΛΙΤΗ Κ» αμείβεστε από τους Δημότες της Καλαμαριάς, όλους ανεξαιρέτως, για να τους ενημερώνετε και να τους πληροφορείτε…
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να υποτιμάτε τη νοημοσύνη τους και να τους προκαλείτε μ’ αυτόν τον προσβλητικό και βάναυσο τρόπο.

Καυτερή πιπεριά