Wednesday, March 2, 2011

ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς με ψήφους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης εξέλεξε Συμπαραστάτη του Δημότη τον κ. Τάσο Αφεντουλίδη.
Ο κ. Τάσος Αφεντουλίδης, μέχρι προ τινός κορυφαίο μέλος της παράταξης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» του κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη, μετά από 25χρονη ευδόκιμη παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση έθεσε υποψηφιότητα για το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη, αφού πρώτα υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο τιμώντας τον «Τάσο» υπερψήφισε την υποψηφιότητά του χρήζοντάς τον έτσι πρώτο Συμπαραστάτη του Δημότη.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του δήμου, δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεών του  και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά  προβλήματα, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους.
Η θητεία του συμπαραστάτη ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.
Η δημοτική παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» και ο επικεφαλής κ. Βασίλης Τριανταφυλλίδης εύχονται στον Τάσο Αφεντουλίδη επιτυχία στο δύσκολο, αλλά και τόσο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Ο Τάσος Αφεντουλίδης γεννήθηκε το 1948 στην Καλαμαριά όπου ζει και πολιτεύεται.
Εκλέγεται συνεχώς από το 1986 στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς.
Το 1998 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς.
Διετέλεσε αθλητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πιο πρόσφατα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, ενώ το διάστημα 1991-93 ήταν πρόεδρος του Εθνικού Γυμναστηρίου της Μίκρας, οπότε τέθηκαν οι βάσεις για το «Σπίτι της Γυμναστικής».
Την περίοδο 2004-2006 διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Είναι έγγαμος, έχει τρία παιδιά και από το 1972 ασκεί το επάγγελμα του βιοτέχνη επίπλων.

1 comment:

xvenet said...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευχές για επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Τάσου Αφεντουλίδη..

΄Ενα άξιο και έμπειρο στέλεχος σε έναν ΝΕΟ θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης...