Wednesday, January 21, 2009

Προσωπικά δεδομένα βόσκουν «ελεύθερα» στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στη Καλαμαριά!!


_____________________________________________________________



Το είχαμε γράψει εμείς ότι σε λίγο θα αρχίσει το μεγάλο "κράξιμο".
Και έρχονται τα μαντάτα σας το ένα πίσω από το άλλο!!!

Που να σας προλαβαίνει κανείς… (Τα ακόμα πιο απαράδεκτα και κραυγαλέα… ακολουθούν!!!)

Περίγελως ο Δήμος Καλαμαριάς ανά την επικράτεια με το θέμα της «βοσκής των εγγράφων» με τα προσωπικά δεδομένα των συνδημοτών μας!!!

Για να είμαστε δίκαιοι τη μικρότερη ευθύνη για το «επικίνδυνο», αλλά και ευτράπελο γεγονός, φέρει ο Δήμαρχος.
Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης ανήκει στον διορισμένο και καλοπληρωμένο από τους Καλαμαριώτες γραμματέα του Δήμου κ. Λέκκα.

Τι έχει να μας πει τώρα ο πολύς κ. Λέκκας; (αρχιγραμματέας-αρχικουμαντοδόρος της κομματικής διοίκησης του δήμου Καλαμαριάς)
Ασφαλώς, δεν περιμένουμε από τον «ευαίσθητο», εκ Πύργου Ηλίας ορμώμενο, κ. Λέκκα να υποβάλει την παραίτηση του, ούτε καν να ζητήσει στοιχειωδώς συγγνώμη τον έχουμε ικανό.
Αλλά θέλουμε να ξέρουμε αν τον κάλεσε ο κ. Δήμαρχος για να ζητήσει τουλάχιστον εξηγήσεις για το απαράδεκτο γεγονός….
Ή δεν διαθέτει το απαιτούμενο πολιτικό θάρρος να αντιμετωπίσει τον «υπάλληλό» του… Γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται πλέον φωναχτά στην Καλαμαριά… «Τι να πει τώρα ο Οικονομίδης, το κουμάντο στο Δήμο είναι ο Λέκκας»…

Ειλικρινά δεν ευχόμαστε, ούτε και θέλουμε να πιστέψουμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο τέως Δήμαρχος Καλαμαριάς, βέβαια, κ. Θρασύβουλος Λαζαρίδης πιστεύει για τον κ. Λέκκα αυτό που πιστεύει όλη η Καλαμαριά... Το διατύπωσε εξάλλου εγγράφως και το διένειμε σε όλη την Καλαμαριά!

Όταν, βέβαια, η αντιπολίτευση, ασκώντας θεσμικά την τεκμηριωμένη κριτική της προς τη διοίκηση, σας χαρακτήρισε ανίκανους να αντιμετωπίσετε και τα πλέον απλά «διαχειριστικά» θέματα του Δήμου, διαρρήξατε τα ιμάτια σας!!!

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΤΑΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ «ΒΟΣΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ μας ελπίζουμε να μην έχουμε θλιβερότερη συνέχεια που θα βάλει σε σοβαρές περιπέτειες κάποιους άμοιρους συνδημότες μας… Θλιβερότερη συνέπεια για την οποία θα είστε 100% υπεύθυνος εσείς κ. Δήμαρχε…

Εσάς ψήφισε ο λαός της Καλαμαριάς και δική σας επιλογή είναι ο κ. Λέκκας!


Διαβάστε τώρα πως αντιμετωπίζουν τα blogs της Θεσσαλονίκης το απαξιωτικό για το Δήμο μας γεγονός:
_________________________________________________________

«Προσωπικά» δεδομένα εκατοντάδων πολιτών βρέθηκαν προχθές ελεύθερα για «βοσκή» στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά…Ήταν μια έκτακτη εκδρομή που διοργανώθηκε από τον δήμο Καλαμαριάς για πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης των δημοτών που όμως κατέληξε σε φιάσκο…Στόχος της εκδρομής ήταν, να πάρουν «λίγο» καθαρό αέρα όλα αυτά τα προσωπικά έγγραφα που κάθονταν τόσο καιρό στα συρτάρια των γραφείων των υπαλλήλων του δήμου «ανεκμετάλλευτα» και «παραμελημένα» και να πάνε επιτέλους για ανακύκλωση..

Όμως κάτι μεσολάβησε και τα έγγραφα βρέθηκαν σε άλλο μέρος!! Οι φωνές των πιστοποιητικών τρόμαξαν τους κατοίκους της περιοχής που με την βοήθεια της αστυνομίας έφτασαν στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα για να δουν τι συνέβαινε ! Όταν έφτασαν εκεί είδαν διάφορα πιστοποιητικά να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν για την αμέλεια του δημοτικού υπαλλήλου(?) που αντί να τα πάει εκδρομή στο χώρο καταστροφής-ανακύκλωσης εγγράφων τα πήγε σε ένα εγκαταλελλημένο-βρώμικο στρατόπεδο!! Η κατάσταση ήταν έκρυθμη αλλά ευτυχώς εκτονώθηκε με την μεσολάβηση των πιο ψύχραιμων..!!

Ζήτω λοιπόν στο δήμαρχο Καλαμαριάς που θεωρεί ότι το γεγονός έγινε από απλή αμέλεια του Υπαλλήλου του δήμου…..

Ζήτω στο Δημοτικό υπάλληλο που με την αμέλεια του, μπορεί κάποιοι ασυνείδητοι (σαν και αυτόν) να βρήκαν τα έγγραφα και να τα χρησιμοποίησαν για έκδοση ταυτότητας ,διαβατηρίου, άδειας παραμονής κλπ.

Ζήτω στα προσωπικά έγγραφα που έκαναν την επανάσταση τους και διεκδίκησαν την εκδρομή που τους αξίζει..
Και τέλος, ΖΗΤΩ στο ΑΠΛΟ πολίτη που μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος από το πουθενά σε καταστάσεις παράνομες χωρίς πραγματικά να φταίει και όλα αυτά επειδή κάποιος υπάλληλος αμέλησε να φέρει σε πέρας την «δύσκολη» αποστολή που του ανατέθηκε ,να πάει δηλαδή τα έγγραφα για καταστροφή στην ανακύκλωση…

Ζήτω ,μπράβο και εις ανώτερα…

ΠΗΓΗ: http://ilovethessaloniki.blogspot.com