Friday, June 22, 2007

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΙΒΑΝΩΤΟΣ
















Διαβάζω στον ΠΟΛΙΤΗ Κ του «εκδότη» Χρ. Οικονομίδη, που εκδίδεται βέβαια, με χρήματα των Καλαμαριωτών το άρθρο του κ. Γ. Τσάμη:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

Συγχαρητήρια… Αλλά όταν η μείζων αντιπολίτευση ζήτησε να αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες της Καλαμαριάς τις θέσεις των παρατάξεων και να πληροφορούνται τα ΜΜΕ τις απόψεις της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, τότε η διοίκηση δεν «πρωτοπόρησε»
Αυτό μας έλειπε τώρα, να γνωρίζουν οι Δημότες και τα ΜΜΕ όσα λέγονται στα Δημοτικά Συμβούλια…

Ασφαλώς, ως προσπάθεια εκσυγχρονισμού μπορεί να χαρακτηρισθεί η διάθεση του τμήματος πληροφορικής του Δήμου που αποβλέπει στην, έστω και αργά, στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Συγχαίρουμε τους εργαζόμενους στο τμήμα πληροφορικής για την προσπάθειά τους αυτή, αλλά νομίζουμε ότι περιττεύει ο λιβανωτός του κ. Τσάμη προς τη διοίκηση που «δεν εφησυχάζει όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση του Δημότη»

Κύριε Τσάμη, είναι υποχρέωση της διοίκησης να προσπαθεί και να μην εφησυχάζει… Είναι σα να μας λέτε να συγχαρούμε τα αεροπλάνα επειδή πετάνε!!!
Περιοριστείτε, λοιπόν, στα καθήκοντά σας και αφήστε τους Δημότες της Καλαμαριάς να κρίνουν ποιοι εφησυχάζουν και ποιοι αγρυπνούν…

ΥΓ

Για την κατάσταση που επικρατεί στους παιδικούς σταθμούς της Καλαμαριάς, άλλο θέμα του ΠΟΛΙΤΗ Κ, θα επανέλθουμε σύντομα… πολύ σύντομα!

Ο Καλαμαριώτης